Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

De visie en mensen achter I-Make

Axians Business Applications ontwikkelt I-Make voor maakbedrijven die sneller en efficiënter willen opereren, met meer resultaat en rust in de organisatie. Maak kennis met een team dat uw taal spreekt en uw industrie begrijpt.

 

Onze Visie

Wij geloven dat de Nederlandse MKB maakindustrie zich kan onderscheiden in een wereld die snel verandert, onder druk van technologische vooruitgang, tekort aan werknemers en concurrentie, door:
1. Inzicht in de klant en zijn markt
2. Vakwerk dat ze steeds sneller kan leveren
3. Snelle en efficiënte processen die medewerkers, partijen in de supply chain optimaal laten samenwerken
4. Moderne automatisering van business- en productie-processen waarmee vakwerk sneller en kosten-efficiënter op de markt komt
5. Vakmensen die willen samenwerken met behulp van moderne hard- en software

 

Axians wil Nederlandse maakbedrijven laten winnen door ze sneller en efficiënter maken en door meer rust te creëren in hun organisatie. Daarmee kunnen zij eenvoudiger en met meer resultaat inspelen op de snel veranderende markt en klantenwensen.

 

Dat doen we door managers en -medewerkers die zich bezighouden met R&D, calculatie, financiën, logistiek, administratie, productie, inkoop en verkoop, zó snel en makkelijk te laten samenwerken (onderling, in de keten en met klanten) dat productie en diensten naadloos aansluiten op de vraag van klanten en deze zelfs overtreffen!

Daarvoor ontwikkelen, implementeren en beheren we slimme business software voor OEM’s en toeleveranciers in de MKB maakindustrie, maar helpen we ook mee om organisaties klaar te stomen voor efficiënte en effectieve automatisering.

 

I-Make = snelheid, efficiency en rust voor resultaat in de maakindustrie! Maak kennis met het team hieronder of neem contact op.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens