Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Slim organiseren leidt tot meer productie

I-Make verbetert business processen in metaalbewerking. Met adviezen en software oplossingen zorgen we voor snelheid, efficiëntie, een beter resultaat en meer rust in je organisatie.

Kortere doorlooptijden en kleinere series dwingen productiebedrijven om flexibeler om te gaan met het plannen van machines en gereedschappen. Software voor metaalbewerking en werkvoorbereiding speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met onze klanten werken wij aan “operational excellence” op het gebied van lasersnijden, verspanen, extrusie, oppervlaktebehandeling, precisie bewerkingen, assemblage en werkvoorbereiding. Hierbij staat de drie-eenheid organisatie, proces en technologie centraal.

 

Met I-Make heeft Axians ERP-software voor de metaalsector. Functionaliteiten als calculatie, voorraadbeheer inclusief certificaten, artikelbeheer en reststukken, uitgebreide voor- en nacalculatie, planning van machines met gereedschappen en shop floor control ondersteunen de verschillende processen. Dit leidt tot meer controle over het productieproces, het maximale resultaat uit de bestaande machines en tijdige leveringen. Onze bedrijfssoftware voor de metaalindustrie is de totale ERP oplossing op basis van Microsoft Dynamics BC.

 

Klik hier voor diverse klantervaringen met I-Make.

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens