Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

I-Make voor ambitieuze MKB productiebedrijven

I-Make is er voor het ambitieuze maakbedrijf dat naast de productie, ook de business sneller en efficiënter wilt maken met betere financiële resultaten en meer rust in het bedrijf.

 

 

De moderne maakindustrie wordt niet meer met een paar kunstgrepen gemaakt. Begrippen als industry 4.0, traceabillity en IoT spelen een steeds belangrijkere rol. Innovatie, efficiency en schaalbaarheid zijn daarbij onmisbaar. Met onze ERP software voor productiebedrijven, I-Make, ondersteunen wij onze klanten bij deze processen. Zo richten zij gemakkelijk het bedrijf in op de huidige én toekomstige verwachtingen van hun klanten.

 

Wij hebben lange relaties met onze I-Make klanten uit verschillende industrieën. We werken innig samen met onze klanten in het hele proces, met partners waar en wanneer nodig. Zo ontwikkelen we samen moderne processen en ondersteunen deze met ERP business software voor productie. Meestal worden de koers van het bedrijf en de processen nog eens kritisch bekeken om deze vervolgens te automatiseren. Dan kunnen we de vereiste snelheid en (kosten)efficiëntie bereiken en brengen we rust in de organisatie.

 

Onze klanten verdienen over het algemeen hun investering in 1,5 tot 2 jaar terug! Optimaliseer samen met ons team en ERP software productie en bedrijfsprocessen.

 

Neem contact op om te bespreken hoe I-Make jouw bedrijf kan versterken: vul het contactformulier in, bel naar +31 88 988 90 00 of mail naar info.bs.nl@axians.com. We denken graag met je mee.

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens