Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Traceerbaarheid voor- en achterwaarts

I-Make Traceerbaarheid verbetert businessprocessen van maakbedrijven, o.a. inzicht in gebruikte grondstoffen en artikelen, ook in welke productie-order.

 

In bepaalde branches zijn het klanten die traceerbaarheid als een vereiste stellen om producten te laten maken. De herkomst van de grondstoffen tot het eindproduct of series eindproducten dient inzichtelijk gemaakt te kunnen worden. Met I-Make kan dat zonder veel extra inspanning, omdat inkooporders, verkooporders en productieorders zijn gekoppeld. Daarmee kan vanuit een eindproduct direct inzichtelijk worden gemaakt welke grondstoffen of artikelen zijn gebruikt, maar ook is het mogelijk om op basis van een ingekochte batch te traceren in welke productieorders deze is verwerkt.

 

Middels een sterke zoekfunctie en een uitklapmenu kan de eindgebruiker voor- of achterwaarts traceren en eenvoudig doorklikken naar inkoop-, verkoop of productieorders. Bij een vraag van klanten of een klacht hebben I-Make gebruikers snel de juiste informatie beschikbaar om acties te ondernemen. Ook wanneer traceerbaarheid geen vereiste is vanuit de klant is het voor bedrijven een sterke functionaliteit om bij issues snel de juiste inzichten te hebben.

 

Kijk ook eens naar het gemak van I-Make Externe Bewerkingen

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved