Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

De juiste mix van grondstoffen

I-Make Recepturen Module verbetert businessprocessen maakbedrijven, o.a. door snel inzicht in beschikbaarheid voorraad grondstof t.b.v. productieplanning.

 

De juiste mix van grondstoffen zorgt voor de juiste kwaliteit van het eindproduct. Met I-Make vormen de recepturen de basis voor de productieorders. Grondstoffen worden in verschillende eenheden op de receptuur vastgelegd, waarbij bijvoorbeeld ook rekening kan worden gehouden met percentages uitval. Vanuit een order geeft I-Make snel inzicht in de beschikbaarheid van de voorraden grondstof, hetgeen doorwerkt naar de productieplanning.

 

In de praktijk zien we dat bedrijven die thermovormen bij het opstarten van een productierun de verhoudingspercentages van bepaalde grondstoffen aanpassen, omdat er bijvoorbeeld voldoende gerecycled materiaal beschikbaar is voor de gehele order. I-Make maakt het mogelijk om de verhouding grondstoffen in de receptuur op dat moment nog aan te passen. Dergelijke flexibiliteit van de software maakt I-Make uitermate geschikt voor kunststofverwerkende bedrijven.

 

Kijk ook eens naar het gemak van I-Make Productieplanning

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved