Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Magazijnen, voorraad en verzenden goed georganiseerd

I-Make Logistiek & Scannen Module verbetert businessprocessen maakbedrijven, o.a. door het steeds sneller en efficiënter afhandelen van orders.

 

Met I-Make zijn bedrijven flexibel op gebied van Warehouse Management. Sterke logistieke functionaliteiten ondersteunen bij het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen. Het gebruik van scanners in het magazijn zorgt voor het juiste inzicht op kantoor. Dit vermindert de papierstroom en alle activiteiten worden direct vastgelegd in de software.

 

I-Make ondersteunt inrichting van Warehouse Management op verschillende levels. Zo kiezen bedrijven bijvoorbeeld om enkel te werken met ontvangst-, opslag- en verzendregistratie wanneer er behoefte is aan een eenvoudige variant van het bijhouden van deze activiteiten. In complexere situaties kunnen voorraadlocaties worden ingericht, kan worden gewerkt met tussenmagazijnen of bepaalde zones in een magazijn én kunnen alle picks en puts worden vastgelegd.

 

Door een sterke mate van digitalisering tussen kantoor en magazijn helpt Axians bedrijven met het steeds sneller en efficiënter afhandelen van orders. Zowel het gebruik van scanners als het werken met schermen in de magazijnen of op bewerkingsplaatsen zorgen voor het sneller en met minder fouten verwerken van de juiste informatie. I-Make ondersteunt bedrijven bij een goed georganiseerd magazijn en zorgt voor inzicht in de voorraden.

 

Kijk ook eens naar het gemak van I-Make Documenten

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved