Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Productie uitgevoerd door derden

I-Make Externe Bewerkingen Module verbetert businessprocessen maakbedrijven, o.a. door eenvoudig uitbesteden en verwerken in productieproces aan de juiste leverancier.

 

Niet alle bewerkingen worden door productiebedrijven zelf uitgevoerd, deze worden uitbesteed aan derden. I-Make kent verschillende mogelijkheden voor het werken met uitbestede productieorders. Op gebied van productieplanning houdt I-Make rekening met uitbestedingen en de bijbehorende transporttijden.

 

Wanneer bepaalde bewerkingen altijd door een bepaalde leverancier worden uitgevoerd kan dit binnen I-Make als een externe bewerkingsplaats worden ingericht, waarna deze bewerking kan worden opgenomen in de bewerkingsplannen. De kosten worden vervolgens gebaseerd op tijd of een toeslag per eenheid verwerkt in de calculatie

 

Bedrijven die een enkele bewerking elders willen laten uitvoeren kunnen gebruik maken van uitbestedingsvoorstellen welke direct leiden tot een inkooporder. Bij het boeken van de inkooporder wordt deze financieel verwerkt in de productieorder.

 

Kijk ook eens naar het gemak van I-Make Financiƫle Administratie

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved