Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Slim werken met stuklijsten en kostprijzen

I-Make Dynamische Stuklijsten Module verbetert businessprocessen maakbedrijven, o.a. door kostprijs van samengestelde artikelen automatisch te berekenen.

 

I-Make kent uitgebreide mogelijkheden om te werken met stuklijsten, van enkelvoudig tot samengesteld. In samenstellingen kunnen halffabricaten en Phantom artikelen worden gebruikt. Dit bevorderd het modulair opbouwen voor bedrijven met meer complexe samenstellingen van eindproducten.

 

De kostprijs van een samengesteld artikelen wordt berekend door de kostprijs van elk onderdeel en elke resource in de stuklijst bij elkaar op te tellen. Voor componenten kan worden gewerkt met vast verrekenprijzen wanneer deze als artikel zijn aangemaakt. Voor bijvoorbeeld ingekochte artikelen kunnen de bedragen separaat worden ingevuld aan de hand van de inkoopprijzen die zijn ontvangen van leveranciers.

 

Met I-Make kunnen dynamische stuklijsten worden opgebouwd tot tientallen niveaus. Door de flexibiliteit van de software heeft Axians tot op heden alle artikelen bij klanten in de structuur van I-Make kunnen ondervangen.

 

Kijk ook eens naar het gemak van I-Make Financiele Administratie

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved