Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Alle informatie centraal beschikbaar

I-Make Documenten Module verbetert businessprocessen maakbedrijven, o.a. door digitaal inlezen van documenten, voorstel doen voor actie en archiveren.

 

I-Make biedt gebruikers de mogelijkheid om de diversiteit aan papierstromen te beheersen. Dagelijks hebben productiebedrijven te maken met zowel fysieke als digitale documenten welke verwerkt dienen te worden, waaronder van tekeningen, pakbonnen, transportdocumenten, facturen en certificaten. Deze documenten worden binnen I-Make gekoppeld aan de juiste relaties, orders of financiƫle boekingen.

 

Uitgaande documenten worden steeds vaker digitaal gepubliceerd en verwerkt. Het digitaal factureren is daar een voorbeeld van, maar ook digitale pakbonnen worden steeds vaker toegepast. Een ander voorbeeld is het automatisch combineren van facturen met de bijbehorende certificaten.

 

Inkomende facturen kunnen met I-Make digitaal worden ingelezen, waarna de software direct een voorstel doet voor de boeking en het document op de juiste plaats archiveert. Dit kan veel handelingen en kosten besparen.

 

Kijk ook eens naar het gemak van I-Make Kwaliteitscontrole

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved