Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Meer maken met dezelfde productiecapaciteit

I-Make professioneel advies: ontwikkelt betere business processen in maakbedrijven voor meer snelheid, efficiency, resultaat en rust in de organisatie.

 

Voordat we gaan automatiseren adviseren en begeleiden wij maakbedrijven op een professionele wijze, waarbij de organisatie en processen onder de loep worden genomen.

 

Een maakbedrijf toekomstbestendig maken vereist diverse inzichten en een plan. Het vraagt om een visie die vertaald gaat worden naar de dagelijkse operatie. Dit gaat om inzicht in organisatie en het werken volgens duidelijke processen voordat we deze automatiseren. Wij verkopen niet zomaar een softwarepakket. Waar nodig ondersteunen we maakbedrijven in verschillende fasen die uiteindelijk leiden tot betere resultaten van het bedrijf.

 

I-Make professioneel advies is mogelijk op het gebied van:

  • Visie en strategie
  • Organisatie en werkzaamheden
  • Processen en middelen
  • Automatisering van kantooromgeving
  • Koppeling van kantoor/business met de productie

Het I-Make team en haar partners begeleiden in alle fasen van bedrijfsontwikkeling om de organisatie slagvaardig te maken. Onze beproefde “ICT with a human touch” aanpak heeft kaders en handvatten, maar is nooit opgelegd. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak die de klant samen met ons team bepaalt. Een goede samenwerking leidt nu eenmaal tot betere prestaties.

 

Maak kennis met ons professionele team of bekijk de andere onderdelen van het I-Make Platform.

Copyright © 2019 Axians. All rights reserved