Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Afstemming organisatie, processen en technologie

I-Make professioneel advies: ontwikkelt betere business processen in maakbedrijven voor meer snelheid, efficiency, resultaat, kwaliteit en rust in de organisatie.

 

Wij ondersteunen maakbedrijven in verschillende fasen. Voordat we gaan automatiseren adviseren en begeleiden wij maakbedrijven op een professionele wijze, waarbij de organisatie en processen onder de loep worden genomen.

 

Door observatie en analyse van de bedrijfsprocessen kunnen wij vaststellen hoe de bedrijfsprocessen geoptimaliseerd kunnen worden en welke aanpassingen nodig zijn in de organisatie. Wij maken een stappenplan waarin wordt aangegeven in welke volgorde en samenhang de aanpassingen in de processen, de organisatie en de implementatie van het I-Make platform kunnen worden gedaan.

 

Wij helpen bedrijven in de maakindustrie met:

  • Het ontwikkelen van strategie
  • De vertaling strategie naar operatie
  • Procesoptimalisatie en ketenmanagement
  • Afstemming tussen de organisatie, processen en technologie
  • Automatisering van bedrijfsprocessen
  • De samenwerking tussen kantoor en productie

Het I-Make team en haar partners begeleiden in alle fasen van bedrijfsontwikkeling om de organisatie slagvaardig te maken. Onze beproefde “ICT with a human touch” aanpak heeft kaders en handvatten, maar is nooit opgelegd. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak die ons team samen met de klant bepaalt. Een goede samenwerking leidt nu eenmaal tot betere prestaties.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved