Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Business software platform voor maakbedrijven

Het Axians I-Make business software platform biedt betrouwbare oplossingen voor maakbedrijven om meer snelheid, efficiency, resultaat en rust in de organisatie te krijgen: professioneel advies, ERP software met typische functionaliteit voor maakbedrijven, handige business apps en veilige opslag.

 

De maakindustrie is volop in beweging. Een efficiënte organisatie en samenwerking in de keten zijn cruciaal om steeds sneller nieuwe producten voor klanten te ontwikkelen en te maken. Het I-Make platform draagt bij aan efficiëntie processen in de kantooromgeving en koppelt deze moeiteloos met de productieomgeving.

 

Zo kun je snel de juiste managementbeslissingen nemen op het gebied van R&D, engineering, productie, verkoop, logistiek en administratie. Daarnaast zorgen we met advies en software dat de processen soepel verlopen waardoor veel tijd, kosten en frustratie worden bespaard. Daarmee legt het I-Make platform een solide basis voor Smart Industry ontwikkelingen, creëert het rust in de organisatie en gaan de oplossingen sneller naar de klant.

 

Ervaar zelf de eenvoud en snelheid van het I-Make platform en onze professionele support, neem nu contact op of lees meer over de I-Make Platform onderdelen hieronder.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved