Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

Vragen over hét business software platform voor maakbedrijven

Hieronder enkele veelgestelde vragen over I-Make, het business software platform voor maakbedrijven die hun snelheid en efficientie willen vergroten voor meer resultaat en rust.

 

Is I-Make ook geschikt voor mijn bedrijf?

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt wereldwijd door 160.000 bedrijven gebruikt. Het platform beschikt standaard over functionaliteiten die voor ieder bedrijf van toepassingen zijn, zoals een financiële administratie, inkoop, verkoop, productie, projecten, services, CRM en HR basis. Axians heeft dit aangevuld met functionaliteiten die veelvuldig worden gebruikt bij bedrijven in de metaalbewerking, kunststofproductie en apparatenbouw om het specifiek geschikt te maken voor bedrijven in die branches. I-Make is geschikt voor bedrijven variërend van 10 tot ongeveer 250 eindgebruikers. Deze gebruikers kunnen verdeeld zijn over één of meerdere locaties én verdeeld over verschillende entiteiten.

 

Wat kost I-Make?

I-Make kan al worden gebruikt vanaf € 125 per gebruiker per maand. De benodigde tijd voor de implementatie varieert per bedrijf. Axians kan op basis van behoeften vooraf een indicatie verschaffen.

 

Wat doet Axians tijdens de implementatie?

Medewerkers van Axians begeleiden bij het in gebruik nemen van I-Make. Wij leren onze klanten omgaan met de software, bepalen in overleg de inrichting die past bij de dagelijkse werkwijze en helpen met het overzetten van bestaande data.

 

Een implementatie is een gezamenlijk proces waarbij Axians samenwerkt met de gebruikers van haar klanten. Dit betekent dat er voldoende tijd beschikbaar dient te zijn bij medewerkers. Naast de dagelijkse werkzaamheden zullen zij ook tijd dienen te besteden aan de nieuwe software.

 

Ik heb specifieke wensen. Kan I-Make daarmee omgaan?

Wij geloven in het gebruik van standaard software en bekijken met onze klanten hoe de software de dagelijkse processen kan ondersteunen. In situaties waar de functionaliteiten niet toereikend zijn kan in overleg worden besloten om de software uit te breiden.

 

Heb je een andere vraag? Je kunt altijd contact met ons opnemen, wij helpen graag!

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens