Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Verbeteren informatievoorziening en efficiency

Burton Car Company noemt zich met recht de grootste en leukste sportwagenfabrikant van Nederland. Het bedrijf timmert al jaren aan de weg met sportauto’s die kant-en-klaar of als bouwpakket verkrijgbaar zijn. Doordat de modellen van Burton in feite volledig verbouwde Citroën 2CV’s zijn en als zodanig op kenteken  zijn gezet, levert dit de eigenaar nodige voordelen op voor wat betreft wegenbelasting. Naast het ontwerpen en bouwen van sportwagens is Burton Car Company ook actief in onderdelen voor 2CV’s. Het bedrijf biedt onderdak aan de grootste 2CV-onderdelenshop ter wereld.

 

Geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem

Door de groei van de afgelopen jaren en de uitbreiding van de activiteiten, vooral op het gebied van groothandel in bestaande en nieuwe onderdelen, is meer actueel inzicht in de bedrijfsgegevens nodig. Burton werkte voorheen met losse automatiseringsoplossingen voor logistiek en financiën. Op initiatief van Axians I-Make startte het bedrijf met een oriëntatie op een geïntegreerd bedrijfsinformatiesysteem. Na enkele succesvolle demo’s koos Burton voor I-Make. Dit is een complete oplossing die de hele keten van offerteaanvraag tot factuur ondersteunt vanuit één systeem, dat ook volledig is geïntegreerd met Microsoft Office. Burton vervangt hiermee zijn verouderde losse systemen.

 

Efficiency vergroten en leverbetrouwbaarheid versterken met NAV

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de nieuwe omgeving, vernieuwde Burton, in samenwerking met Axians, eerst zijn servers, netwerk en infrastructuur. Daarna startte Axians met de uitrol van Microsoft Dynamics NAV. Hierdoor kan Burton de interne informatievoorziening sterk verbeteren. Daarnaast biedt het nieuwe systeem uitstekende mogelijkheden om de efficiency verder te vergroten en de leverbetrouwbaarheid te versterken. Ook kan Burton moeiteloos verder groeien, waarbij Dynamics NAV gemakkelijk meegroeit.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved