Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

Kosten besparen en efficiëntie verhogen met Shop Floor

Met één druk op de knop de digitale werkbon bekijken, inzicht in de orderspecificaties of uren registreren vanaf de productievloer. Met de Shop Floor control applicatie voor de maakindustrie is het allemaal mogelijk, en meer. De applicatie biedt real-time inzicht in de werkprocessen en is te bedienen vanaf tablet en desktop. Daardoor heeft iedereen in het bedrijf, op kantoor én op de werkvloer, altijd overzicht.

 

Standaard Shop Floor module voor de maakindustrie

De Shop Floor module laat je het werkproces gedetailleerd vastleggen en digitaal aansturen. Elke stap in het productieproces wordt geregistreerd, wat de traceerbaarheid aanzienlijk verbetert. Bij een foutief eindproduct is precies te achterhalen bij welk van de grondstoffen het probleem zat, en welke eindproducten nog meer zijn beïnvloed. Zo corrigeer je efficiënt, zonder veel tijds- en kostenverlies.

 

Medewerkers op de vloer maken gemakkelijk digitale werkbonnen aan, registreren uren op de tablet op de werkvloer en bekijken daarop ook de orderspecificaties. Dit vermindert de papierstroom aanzienlijk en bevorderd de efficiëntie. In plaats van het opzoeken van de juiste documentatie, uitprinten en het te verdelen over de juiste personen, kan iedereen nu met één klik op de tablet de nog openstaande taken zien, urenregistratie aanzetten en aan de slag.

 

Positieve geluiden over de applicatie uit de praktijk

Hordijk Verpakkingen implementeerde de Shop Floor control app en heeft veel baat bij deze stap. In een artikel van Link Magazine is te lezen dat de nieuwe app een flinke tijdbesparing betekent voor het bedrijf. Daarnaast helpt het de voorraad nauwkeuriger in beeld te brengen en voorraadverschillen te voorkomen.Download: I-Make leaflet

Download: I-Make leaflet

Leaflet

Dankzij de ervaring van Axians zijn alle benodigde functionaliteiten voor de productiebranche verzameld in één totaaloplossing: I-Make. Lees in de leaflet wat de software-oplossing voor jouw bedrijf kan betekenen.

Vergaande digitalisering voor de maakindustrie met I-Make

Shop Floor is een functionaliteit binnen de I-Make ERP-totaaloplossing en werkt goed samen met het Microsoft Dynamics Business Central. Om de efficiëntie nog verder te verhogen kun je bij implementatie kiezen om het geheel in de cloud te laten draaien. Benieuwd of werken via de cloud wat voor jouw bedrijf is? Bekijk dan direct de bovenstaande brochure: ‘Werken in de cloud: ja of nee?’. Hierin geven wij antwoord op de meest gestelde vragen die wij uit de productiebranche krijgen over cloud computing.

 

Voordelen van Shop Floor voor de productie

Door het automatiseren en optimaliseren van je werkprocessen maak je meer ruimte vrij voor de groei van je werknemers en je bedrijf. Shop Floor is een applicatie die daar goed in ondersteunt. We zetten de voordelen van Shop Floor voor de productie nog eens op een rij:

  • Digitale productieorders van kantoor naar de werkvloer.
  • Real-time inzicht in de status van productieorders.
  • Productiemedewerker identificeert zich via tablet en houdt automatisch digitaal de urenregistratie bij.
  • Data verzamelen over kosten en tijdsduur van het productieproces.
  • Optimalisatie van werkproces: secuurder, minder fouten en hogere betrouwbaarheid.
  • Te integreren met kwaliteitscontroles die ook digitaal kunnen worden verwerkt.

 

Dit is natuurlijk maar een van de vele slimme functionaliteiten die in I-Make beschikbaar zijn. Benieuwd naar alle functionaliteiten en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op!

 

Vul het contactformulier in of bel direct naar +31 88 988 90 00.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens