Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

Waarom steeds meer maakbedrijven juist nu overstappen naar de cloud.

Digitalisering en overstappen naar de cloud biedt kansen voor de maakindustrie in Nederland. Vanuit de klant worden er steeds hogere eisen gesteld aan de kwaliteit en levertijd.

 

Werken in de cloud biedt veel voordelen voor de maakindustrie zoals lagere kosten, betere schaalbaarheid, verhoogde veiligheid en de mogelijkheid om data bij elkaar te brengen. Als Cloud Solution Provider van Microsoft vertellen we graag waarom het slim is om nu over te stappen naar de cloud.

 

Volledig schaalbaar en flexibel

Cloud software is volledig schaalbaar. Zonder kostbare aanpassingen aan de IT-infrastructuur kun je gemakkelijk gebruikers toevoegen of eraf halen. De software groeit mee met jouw maakbedrijf.

 

Lagere kosten

Met de overstap naar cloud voorkom je hoge investeringen in tijd en geld voor het opzetten, beheren en up-to-date houden van de IT-infrastructuur. In tegenstelling tot een on-premise (lokaal geïnstalleerde) situatie draait de ERP-software op de servers van Microsoft. Je betaalt per maand enkel voor het aantal actieve gebruikers en kunt gemakkelijk op- en afschalen.

 

Verhoogde productiviteit

Een ander voordeel van in de cloud werken is dat jezelf en ook je collega’s overal en altijd toegang hebben tot belangrijke informatie. Denk aan werken vanaf thuis maar ook bij de klant, of zelfs onderweg. Vanwege de web interface ben je daarnaast niet meer gebonden aan die ene laptop. Dit leidt tot een betere en efficiëntere interne samenwerking.

 

Verhoogde veiligheid

Je data is altijd veilig in de datacenters van Microsoft terwijl on-premise oplossingen een hoger risico kunnen vormen voor de veiligheid. Iedereen heeft wel eens de horrorverhalen gehoord over een ransomware aanval. Microsoft investeert jaarlijks meer dan $1 miljard dollar aan beveiliging van hun cloudplatform. Dankzij een uptime van 99,9% is je data beschikbaar wanneer jij het nodig hebt.

 

“Wat gebeurt er als mijn internet verbinding op kantoor uitvalt?” 

Deze vraag horen we regelmatig bij klanten in de maakindustrie. Gelukkig zijn hier tegenwoordig oplossingen voor zoals een back-up datanetwerk. Met nieuwe technologieën zoals het 5G-netwerk zijn deze hiervoor meer dan geschikt. Tevens werken mensen steeds meer vanaf verschillende locaties. Je bent niet meer gebonden aan het kantoornetwerk zoals vroeger.I-Make brochure

I-Make brochure

Download

Benieuwd naar alle functionaliteiten en voordelen van onze ERP-totaaloplossing voor de maakindustrie? Download direct onze brochure en ontdek hoe jouw bedrijf kan groeien.

Speciale aanbieding voor maakbedrijven

Er zijn tijdelijke aanbiedingen voor maakbedrijven die over willen stappen naar de cloud. Zoals een upgrade van Navision of NAV naar Business Central 365. Neem contact met ons via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken of bel ons op +31 88 988 90 00

 

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens