Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

Flexibel door scan en magazijnsoftware voor de maakindustrie

Met software voor magazijn en scannen zijn bedrijven in de maakindustrie flexibel op gebied van Warehouse Management. In- en uitgaande leveringen handel je efficiënt af. En doordat de scanners direct gekoppeld zijn aan de achterliggende I-Make maakindustrie software (ERP), werken kantoor en werkvloer een stuk beter samen. De vermindering van papierstroom en menselijke handelingen, zorgt voor een optimalisatie van je werkprocessen en lagere kosten.

 

Orderpicken en Warehouse Management met ERP-software

De magazijn- en scansoftware is geheel aan te passen aan de wensen van jouw bedrijf. Je kan ervoor kiezen alleen gebruik te maken van ontvangst-, opslag- en verzendregistratie. Maar je kan ook eenvoudig opschalen naar een meer uitgebreide variant. Deze geeft je de opties om te werken met tussenmagazijnen, verschillende voorraadlocaties, zones specifiek in te richten en alle picks en puts vast te leggen. En de software is te gebruiken op de smartphone, tablet én desktop.

 

Het werken met scanners en schermen in het magazijn of de loods maakt de werkprocessen extra overzichtelijk. Op de schermen zien magazijnmedewerkers in één oogopslag welke leveringen worden verwacht. Bij binnenkomst wordt alles direct gescand. En zo is op het kantoor ook altijd real-time inzicht op de stand van zaken.

 

Hoe Hordijk Verpakkingen de traceerbaarheid waarborgt

Met de scan en magazijn functionaliteit van I-Make, heb je tijdens het gehele proces – van binnenkomst tot verzenden – overzicht en waarborg je eenvoudig de traceerbaarheid. Eén van de belangrijkste dingen tegenwoordig in de branche. Hordijk Verpakkingen maakt al gebruik van onze oplossing en merkt direct de voordelen.

 

Onlangs lieten zij een nieuwe productielocatie bouwen, waardoor warehouse management functionaliteiten voor hen een hoge prioriteit kregen. Zij hebben nu de mogelijkheid tot in detail de locatie van het product vast te leggen, en door de traceability van grondstoffen direct in te grijpen in het productieproces, wanneer een fout wordt geconstateerd.I-Make brochure bekijken

I-Make brochure bekijken

Download

I-Make is dé totaaloplossing voor de maakindustrie en biedt alle functionaliteiten die bedrijfsprocessen in de branche ondersteunen. Ontdek de andere functionaliteiten in onze brochure, download hem hier.

Productie- en werkprocessen goed georganiseerd

Alle processen binnen je maakbedrijf zijn goed georganiseerd met de ondersteuning van de I-Make functionaliteiten. Door de magazijn- en scanoplossing heb je altijd inzicht in de actuele voorraden en al je goederenbewegingen. Ook voor de andere bedrijfsprocessen heeft I-Make een oplossing. Bijvoorbeeld voor productieplanning en kostencalculatie. Meer hierover lees je meer in de bovenstaande brochure.

 

We zetten de voordelen van de magazijnsoftware en scansoftware op een rij:

 • Geautomatiseerde processen bij ontvangst, productie en verzenden
 • Vermindering papierstroom
 • Sneller met orderpicken
 • Schaalbaar
 • Kortere inwerktijd voor nieuw personeel
 • Minder handwerk en dus menselijke fouten
 • Sneller in voorraadcontrole en -telling
 • Mindere administratieve last
 • Beter inzicht in de actuele voorraad en het onderhanden werk
 • Kortere lijnen tussen werkvloer en kantoor
 • Sterke warehouse management functionaliteit, ook bij meerdere locaties

 

Organiseer je magazijn(en), voorraad en het verzenden goed met de I-Make ERP totaaloplossing. Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact op, we denken graag vrijblijvend met je mee!

 

Vul het contactformulier in of bel direct naar +31 88 988 90 00.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens