Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

Minder fouten in productieproces met software voor kostencalculatie

Snel en accuraat kosten calculeren en offertes opmaken. Overzichtelijk inzicht in de financiële cijfers. Dat levert I-Make de maakindustrie. En met de nacalculatie-oplossing zet je het proces van continue optimalisatie in gang. Op weg naar scherpere offertes, efficiënter werken en een betere marktpositie.

 

Minder handelingen meer omzet

Met de juiste software voor calculatie bereken je accurater de kostprijs en heb je meer inzicht in het rendement op orderniveau. In de software leg je onder andere de tarieven van bewerkingsplaatsen vast, transportkosten, grondstofkosten, en worden staffels bijgehouden voor het bepalen voor de juiste productietijden voor verschillende batches.

 

Met de aanvulling van nacalculatie-software blijf je bedrijfsprocessen continu optimaliseren. Zo krijg je inzicht in waar meer te behalen valt, en waar de marges eigenlijk nog te laag zijn. Door dit direct aan te pakken blijf je een sterke speler in de branche en heeft je bedrijf ruimte om te groeien.

 

Ondersteuning op basis van Microsoft Dynamics 365

Door met software je bedrijfsprocessen juist te ondersteunen, krijg je meer controle over het productieproces, het maximale resultaat uit de bestaande machines en tijdige leveringen.

 

Onze bedrijfssoftware voor de productie-industrie is de totale ERP oplossing op basis van Microsoft Dynamics BC. Je kunt de software in de cloud laten draaien, op (eigen) servers of voor een hybride systeem kiezen. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan direct onderstaande brochure ‘Werken in de cloud: ja of nee?’.Leaflet 'Werken in de cloud: Ja of Nee?'

Leaflet 'Werken in de cloud: Ja of Nee?'

Download

Vandaag de dag bieden veel partijen software aan als dienst: je sluit een abonnement af voor een bestaande oplossing en kunt gemakkelijk aan de slag. Lees wat werken in de cloud voor jouw bedrijf kan betekenen.

De voordelen van calculatie-software voor de maakindustrie

Onze ERP oplossing biedt vele voordelen voor de ambitieuze maakbedrijven. We zetten de voordelen van onze kostencalculatie software op een rij:

  • Schaalbare software
  • Rendement inzichtelijk op orderniveau
  • Automatische kostencalculaties
  • Scherpere prijzen voor klanten
  • Snel inzicht in kostprijzen
  • Mogelijkheid om prestaties te vergelijken met normtijden uit calculatie
  • Verminderde kans op (menselijke) fouten

Benieuwd naar alle functionaliteiten en wat I-Make voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk de branchepagina’s hieronder of neem direct contact op!

 

Vul het contactformulier in of bel direct naar +31 88 988 90 00.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens