Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

Een gebruiksvriendelijk ERP-systeem als fundament van je maakbedrijf

De vraag binnen de maakindustrie naar een gebruiksvriendelijk ERP-systeem als Microsoft D365 Business Central groeit. De behoefte aan maatwerksystemen neemt af en de behoefte aan herkenbare, flexibele en snel te implementeren cloudoplossingen neemt toe. Het Microsoft ERP-systeem is een sterk fundament voor je maakbedrijf en biedt interessante extra opties.

 

Een herkenbare, gebruiksvriendelijke Microsoft interface

De user interface van Microsoft D365 Business Central sluit naadloos aan op de interface die je gewend bent van Microsoft. De herkenbare, gebruiksvriendelijke interface heeft vele voordelen. Schakel je over naar een Microsoft ERP-systeem, dan schakelen je medewerkers snel mee door de intuïtieve software. Daarnaast werkt het systeem ook perfect samen met andere Microsoftprogramma’s die je wellicht al in gebruik hebt, zoals Excel, Outlook en Teams.

 

Automatiseren van standaardtaken betekent ruimte voor groei

Met het ERP-systeem van Microsoft automatiseer je gemakkelijk standaardtaken. En daardoor houdt je ruimte en tijd over voor de groei van je werknemers en je bedrijf. Alles wat nu een papieren document is, verloopt met Business Central via de computer, tablet of smartphone. Denk daarbij aan taken als: 

  • Financiële administratie
  • Kostencalculatie
  • Pakbonnen naar het magazijn
  • Productieorders nu handmatig afgevinkt en ondertekend moeten worden
  • Formulieren die nu uitgeprint worden en bij machines worden gehangen

I-MAKE KLANTERVARINGEN

I-Make klanten profiteren van een overzichtelijk systeem, kostenbesparing door efficiënte processen en vooral rust in de organisatie.


Additionele ERP-software functionaliteiten voor de maakindustrie

De Microsoft ERP-software geeft je toegang tot vele extra mogelijkheden die naadloos met elkaar samenwerken. Zo kan je gebruik maken van het Power platform van Microsoft, maar ook van onze eigen Add-On I-Make, die extra functionaliteiten voor de maakindustrie bevat zoals shopfloor, kwaliteitscontrole, een grafisch planbord en een productconfigurator.

 

Microsoft Power BI Dashboard

Power BI is onderdeel van Microsoft Power Platform en is dé tool om je bedrijfsdata te visualiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: inzicht in de inkopen per klant, het verschil in inkoop van dit jaar ten opzichte van vorig jaar, de marge per productserie of project, en nog veel meer.

 

I-Make totaaloplossing

Met onze ERP-maakindustrie-software I-Make, kun je snel de juiste managementbeslissingen nemen op alle gebieden. Zowel op vlak van van R&D, engineering, productie, verkoop, logistiek en administratie. Daarmee legt het I-Make platform een solide basis voor de automatisering van je maakbedrijf, creëert het rust in de organisatie en gaan de oplossingen sneller naar de klant.

 

Gebruiksvriendelijke software is ook goed voor het aantrekken en behouden van werknemers

Een modern bedrijf, waarin standaardtaken zo veel mogelijk geautomatiseerd zijn, is aantrekkelijker voor werknemersKennis binnenhalen en behouden is een grote uitdaging binnen de branche. En een up to date ERP-systeem dat de werkprocessen van je maakbedrijf goed ondersteunt kan hierbij helpen.

 

Wanneer standaardtaken zo veel mogelijk zijn geautomatiseerd, kunnen je werknemers zich bezighouden met het echte vakwerk. Ze kunnen zich focussen op werkzaamheden die ze leuk vinden en op persoonlijke groei. Met een ERP-systeem neem je gemakkelijk saaie taken als het invullen van een timesheet, of berekenen van offertes, uren en facturen bij je werknemers weg.

ICT with a human touch

Als Axians zijn wij Gold Partner van Microsoft en leveren wij het ERP systeem Microsoft Dynamics Business Central. Dit systeem hebben wij uitgebreid met een Add-On voor de maakindustrie, genaamd I-Make. Steeds meer productiebedrijven draaien met deze software en dankzij de innovatieve producten van Microsoft zoals Power BI, Power App’s en Microsoft Flow ben je in staat om waarde uit je data te halen.

 

Laat je goed voorlichten om een compleet beeld te krijgen van al deze mogelijkheden. Wil je hier een keer over sparren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Maak een afspraak via het contactformulier of bel ons op: +31 88 988 90 00

 

Antoinette Tuinier

Client Manager

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens