Microsoft Dynamics Business Central is flexibele ERP software voor het stroomlijnen van primaire bedrijfsprocessen. Het systeem kent een sterke financiële basis met geïntegreerde functionaliteiten voor klantbeheer, projecten, logistiek en productie. ERP software op basis van Microsoft heeft meerdere voordelen. Een daarvan dat het gemakkelijk te koppelen is aan andere producten van Microsoft zoals Office 365 en PowerBI. Een ander groot voordeel is de lange historie van Microsoft. Hierdoor heeft het bedrijf een voorsprong op vele andere (kleinere) spelers op de markt, op het gebied van innovatie, functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid.

Axians heeft met I-Make functionaliteiten aan Dynamics BC toegevoegd voor bedrijven in de maakindustrie. Onder andere uitgebreide mogelijkheden voor traceerbaarheid, Shop Floor voor papierloze aansturing van de productievloer, de mogelijkheid om te werken met gereedschappen (bijvoorbeeld matrijzen) en een productconfigurator voor het eenvoudig samenstellen van artikelen en stuklijsten.

Bij Axians geloven wij dat software de dagelijkse werkprocessen dient te ondersteunen. Onze aanpak is daarom ook gebaseerd op het organiseren van processen om vervolgens samen met de klant te bepalen op welke wijze de software kan ondersteunen. Wij helpen bedrijven die een bestaande ERP applicatie willen vervangen, een verouderde versie van Dynamics NAV willen upgraden of bedrijven die zoeken naar ondersteuning door functionele of technische specialisten.

 

—-  SAMENVOEGEN —-

 

Een gebruiksvriendelijk ERP-systeem als fundament van je maakbedrijf

De vraag binnen de maakindustrie naar een gebruiksvriendelijk ERP-systeem als Microsoft D365 Business Central groeit. De behoefte aan maatwerksystemen neemt af en de behoefte aan herkenbare, flexibele en snel te implementeren cloudoplossingen neemt toe. Het Microsoft ERP-systeem is een sterk fundament voor je maakbedrijf en biedt interessante extra opties.

Een herkenbare, gebruiksvriendelijke Microsoft interface

De user interface van Microsoft D365 Business Central sluit naadloos aan op de interface die je gewend bent van Microsoft. De herkenbare, gebruiksvriendelijke interface heeft vele voordelen. Schakel je over naar een Microsoft ERP-systeem, dan schakelen je medewerkers snel mee door de intuïtieve software. Daarnaast werkt het systeem ook perfect samen met andere Microsoftprogramma’s die je wellicht al in gebruik hebt, zoals Excel, Outlook en Teams.

Automatiseren van standaardtaken betekent ruimte voor groei

Met het ERP-systeem van Microsoft automatiseer je gemakkelijk standaardtaken. En daardoor houdt je ruimte en tijd over voor de groei van je werknemers en je bedrijf. Alles wat nu een papieren document is, verloopt met Business Central via de computer, tablet of smartphone. Denk daarbij aan taken als: 

  • Financiële administratie
  • Kostencalculatie
  • Pakbonnen naar het magazijn
  • Productieorders nu handmatig afgevinkt en ondertekend moeten worden
  • Formulieren die nu uitgeprint worden en bij machines worden gehangen

Contact

Wij vertellen graag over de mogelijkheden met ERP op basis van Microsoft Dynamics Business Central en onze I-Make module speciaal voor productiebedrijven. Ook voor een demo of wanneer je eens wil sparren met onze specialisten maken wij tijd! Neem dan gerust contact met ons op via info.bs.nl@axians.com of bel ons op 088 – 988 90 86. We helpen je graag!