Bel direct: +31 88 988 90 86
Maak een afspraak

ERP software op basis van Microsoft voor structuur en realtime inzicht

Microsoft Dynamics Business Central is flexibele ERP software voor het stroomlijnen van primaire bedrijfsprocessen. Het systeem kent een sterke financiële basis met geïntegreerde functionaliteiten voor klantbeheer, projecten, logistiek en productie. ERP software op basis van Microsoft heeft meerdere voordelen. Een daarvan dat het gemakkelijk te koppelen is aan andere producten van Microsoft zoals Office 365 en PowerBI. Een ander groot voordeel is de lange historie van Microsoft. Hierdoor heeft het bedrijf een voorsprong op vele andere (kleinere) spelers op de markt, op het gebied van innovatie, functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid.

 

Axians heeft met I-Make functionaliteiten aan Dynamics BC toegevoegd voor bedrijven in de maakindustrie. Onder andere uitgebreide mogelijkheden voor traceerbaarheid, Shop Floor voor papierloze aansturing van de productievloer, de mogelijkheid om te werken met gereedschappen (bijvoorbeeld matrijzen) en een productconfigurator voor het eenvoudig samenstellen van artikelen en stuklijsten.

 

Bij Axians geloven wij dat software de dagelijkse werkprocessen dient te ondersteunen. Onze aanpak is daarom ook gebaseerd op het organiseren van processen om vervolgens samen met de klant te bepalen op welke wijze de software kan ondersteunen. Wij helpen bedrijven die een bestaande ERP applicatie willen vervangen, een verouderde versie van Dynamics NAV willen upgraden of bedrijven die zoeken naar ondersteuning door functionele of technische specialisten.

 

Wij vertellen graag over de mogelijkheden met ERP op basis van Microsoft Dynamics Business Central en onze I-Make module speciaal voor productiebedrijven. Ook voor een demo of wanneer je eens wil sparren met onze specialisten maken wij tijd! Maak een afspraak via de website of bel ons op +31 88 988 90 00

I-MAKE KLANTERVARINGEN

I-Make klanten profiteren van een overzichtelijk systeem, kostenbesparing door efficiënte processen en vooral rust in de organisatie.


Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens