Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Metaalbewerking

Maak kennis met Axians I-Make, een platform met business software oplossingen voor een modern bedrijf in metaalbewerking. Wij helpen met het verbeteren van processen zoals calculatie, productieplanning en logistiek om uiteindelijk meer output te halen uit dezelfde machines. Onze klanten zijn efficiënter gaan werken, besparen kosten en hebben rust binnen de organisatie.

Meer info

Kunststofproductie

Met het I-Make business software platform helpen wij bedrijven met efficiënt produceren. De aandacht gaat daarbij uit naar goede calculatie, een betere productieplanning en verbeteringen in het logistieke proces. Daarbij leggen wij connectie tussen de productieomgeving en kantoor. I-Make klanten hebben grip op processen, hebben continu inzicht in de status van productieorders en zijn in staat om concurrerend in de markt te acteren.

Meer info

Apparatenbouw

Het I-Make business software platform helpt bedrijven in de apparatenbouw bij het samenstellen en produceren van apparaten met een complexe stuklijststructuur. De klantwensen kunnen flexibel in I-Make worden vastgelegd door CAD/CAM integratie of met de productconfigurator. Met behulp van verschillende planningsmogelijkheden voor materiaal en capaciteit zorgen wij dat het productie- en assemblageproces volledig onder controle is en leveringsafspraken worden nagekomen.

Meer info
ICT with a human touch
Download de brochure

I-Make maakt maakbedrijven sneller en efficiënter

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens