Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Leren om processen continu te verbeteren

Gebruik van technologie heeft als doel om meer te doen met minder handelingen. Wij vinden het belangrijk dat onze AGF-klanten eigenaar zijn van de software, dat zij deze beheersen en daarmee hun bedrijf sneller en efficiënter maken. Onze implementatiemethode is erop gericht dat wij onze klanten leren om hun bedrijfsprocessen continu te verbeteren met onze AGF business software.

 

Ieder bedrijf is uniek en daarom is ook de software die wordt gebruikt uniek. Met I-Fresh hebben wij een degelijke basis waarop we met onze klanten voortborduren. I-Fresh is standaard software welke wij inrichten naar wens van onze klanten.

 

Wij werken intensief samen om de medewerkers en processen te leren kennen. Daarna wordt de vertaling naar de gewenste inrichting gemaakt eventueel aangevuld met specifieke aanpassingen.

 

De implementatie van software is een niet te onderschatten project. De belasting op medewerkers is groot, omdat er naast de dagelijkse werkzaamheden ook wordt verwacht dat zij tijd besteden aan het project. Vooraf bespreken wij de impact van het project en de mogelijkheden om de belasting op de organisatie te beperken.

 

Hieronder staat meer informatie over onze mensen, onze werkwijze, ons netwerk en onze mogelijkheden voor mensen die waarde willen toevoegen aan de Nederlandse AGF-sector. Neem ook gerust contact op om kennis te maken.

 

 

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens