Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Haal het maximale uit je bedrijf

Een interessante vraag die ik je help beantwoorden bij de implementatie van nieuwe software of procesverbetering is: ‘ondersteunt de software je bedrijf, of ondersteunt je bedrijf de software?’.

 

Mijn grote interesse ligt bij bedrijfsvraagstukken en dan met name om de (totaal)processen te verbeteren. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf klaar is voor de toekomst. Daarbij is niet alleen het ERP-systeem van belang, maar ook het interne proces en de daarbij behorende mensen. Ik vind niets leuker dan op het snijvlak van IT en organisatie een meerwaarde voor bedrijven en haar medewerkers te zijn.

 

Met 13 jaar ervaring als financieel consultant (in ERP) denk ik een goede brug te kunnen slaan tussen logistieke en financiële processen. Daarnaast komt mijn ervaring als volleybaltrainer goed van pas om het ook het menselijke aspect niet uit het oog te verliezen. We werken samen als een team om daarmee het maximale resultaat te kunnen behalen uit de implementatie van het ERP-systeem en het verbeteren van de processen.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens