Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

De oplossingen voor de AGF-branche liggen binnen handbereik...

Bedrijven in de AGF-branche zijn vaak begonnen als familiebedrijf of als kleinere samenwerking tussen telers. Na verloop van tijd groeien deze bedrijven maar er wordt vaak nog gedacht vanuit de mentaliteit van vroeger, denk aan het schrijven van gegevens op een bierviltje. Bij Axians ondersteunen we de AGF-branche zodat zij: meer kunnen doen met dezelfde mensen, minder fouten maken, lagere kosten hebben en beter kunnen anticiperen op de vraag van klanten. Met de juiste mate van automatisering in een dynamisch ERP-systeem liggen de oplossingen binnen handbereik.

 

Als client manager bij Axians Business Solutions weet ik welke uitdagingen een rol spelen in de AGF-branche. Voor veel van deze uitdagingen zijn oplossingen beschikbaar in de vorm van software maar onbekend maakt onbemind.

 

Daarom kom ik graag in gesprek met de mensen die hun bedrijf naar een volgend plan willen bewegen. Gezamenlijk analyseren waar de kansen liggen en nadenken over de mogelijkheden om het bedrijfsproces zo in te richten dat er tijd, kosten en fouten worden bespaard. Ik doe mijn best als partner dat doel samen te bereiken. Waar zetten we de stip aan jullie horizon?

 

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens