Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Het I-Fresh support team begeleidt AGF-bedrijven in procesautomatisering

De vakmensen uit ons I-Fresh support team begeleiden bedrijven met het gebruik van hedendaagse technologie die hen een sterkere positie in de markt verschaft. Onze vakmensen maken het verschil. Zij ontwerpen, implementeren, beheren en passen onze oplossingen aan de wensen van AGF bedrijven.

 

Omdat zowel de AGF branche als technologie zich ontwikkelen zijn wij continu in contact met onze klanten om hen verder te helpen. Onze specialisten sparren met klanten over het vereenvoudigen van werkzaamheden, over de rol die data in de toekomst kan innemen in de dagelijkse handel of over hoe technologie de productieomgeving beter kan ondersteunen. Wij vragen door om tot de echte uitdagingen door te dringen, zodat we met de beste oplossing kunnen komen. En als iets niet werkt dan staan we voor je klaar om het snel op te lossen. Die betrokkenheid drijft ons en maakt ons uniek!

 

Hieronder staat meer informatie over onze mensen, onze werkwijze, ons netwerk en onze mogelijkheden voor mensen die waarde willen toevoegen aan de Nederlandse AGF-sector. Neem ook gerust contact op om kennis te maken.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens