Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Samenwerken met de kracht van een sterk netwerk

Axians I-Fresh is onderdeel van VINCI Energies. Zij werkt vanuit autonome business units onder de netwerkmerken Actemium, Axians, Omexom en VINCI Facilities om actief en adequaat in te spelen op de vragen en behoeftes vanuit de markt en samenleving. Doordat wij werken vanuit kleine business units hebben we lokale aanwezigheid in de markt met een sterk netwerk vol expertises achter ons staan.

 

Met I-Fresh richt Axians zich op bedrijven in de AGF branche. Hierbij zien wij in toenemende mate dat business units met expertise op gebied van Data & Analytics of inrichting van logistieke warehouses met ons zijn betrokken in klantprojecten. Deze samenwerkingen vanuit één netwerk zijn uniek. Hiermee bieden wij toegevoegde waarde voor onze klanten en bouwen wij samen met hen aan de business van de toekomst.

 

De merken van Vinci Energies

 

Actemium_500px

Actemium is het merk van VINCI Energies dat is gericht op industriële processen.

 

 

Omexom_500px

Omexom is het merk van VINCI Energies voor Power & Grid.

 

 

VINCI_Facilities_500px

VINCI Facilities is het merk van VINCI Energies voor gebouw gebonden oplossingen en facility manament.

 

 

Axians_500px

Axians is het merk van VINCI Energies voor een scala aan ICT-oplossingen en -diensten.

 

 

Hieronder staat meer informatie over onze mensen, onze werkwijze, ons netwerk en onze mogelijkheden voor mensen die waarde willen toevoegen aan de Nederlandse AGF-sector. Neem ook gerust contact op om kennis te maken.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens