Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

De visie en mensen achter I-Fresh

Wij willen AGF bedrijven helpen om de vooraanstaande positie in de dagelijkse wereldhandel te versterken door inzet van hedendaagse technologie. Wij investeren in onze relaties om ze te leren kennen en te begrijpen. Zo ontwikkelen wij voor iedere unieke situatie de beste ICT oplossing. 

 

Snel kunnen anticiperen op wat er in de markt gebeurt en rust binnen het bedrijf? Maak kennis met een team dat de taal van de branche spreekt en begrijpt wat er dagelijks gebeurt bij AGF bedrijven.

 

Met een sterk netwerk en een goed georganiseerde supply chain hebben Nederlandse AGF bedrijven een vooraanstaande positie in de wereldwijde handel. Wij geloven dat deze positie versterkt kan worden door gebruik van hedendaagse technologie. Het toepassen van technologische middelen maakt dat AGF bedrijven blijvend waarde kunnen toevoegen aan “commodity goods” zoals veel producten in de AGF branche kunnen worden bestempeld.

 

Hieronder staat meer informatie over onze mensen, onze werkwijze, ons netwerk en onze mogelijkheden voor mensen die waarde willen toevoegen aan de Nederlandse AGF-sector. Neem ook gerust contact op om kennis te maken.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens