Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

I-Fresh klanten zijn dynamische AGF-bedrijven

Axians I-Fresh klanten zijn dynamische AGF bedrijven die met business automatisering sneller en efficiënter willen werken met meer financieel resultaat. Deze bedrijven weten wat de markt vraagt en zijn ieder op een eigen manier onderscheidend.

 

Bedrijven die met I-Fresh werken begrijpen dat technologie niet meer weg te denken is in de hedendaagse AGF-branche. Hun operatie is goed georganiseerd en door software ondersteund. Door sneller, kostenefficiënt en meer klantgericht te kunnen werken hebben I-Fresh gebruikers een voorsprong op andere bedrijven.

 

Met onze kennis van productieprocessen helpen wij bedrijven die verpakken of ompakken zo efficiënt mogelijk te werken. Wij ondersteunen met het organiseren van processen en helpen deze te automatiseren. Dagelijks gaan grote hoeveelheden aardappelen, groenten en fruit door de verpakkingslijnen bij onze klanten. Met behulp van I-Fresh vinden de juiste registraties plaats en blijven alle producten traceerbaar, van de teelt tot bij de consument.

 

De AGF branche kent verschillende afrekenmethoden. Bijvoorbeeld bij coöperaties zorgt I-Fresh voor een juiste verdeling van gelden naar de leden. Bij bedrijven die handelen of verpakken is de eindafrekening, ook Account Sale of uitmelding genoemd, van groot belang. I=Fresh maakt snel inzichtelijk wat het resultaat is op een partij of over de verkoop in een bepaalde periode.

 

Axians heeft lange relaties met haar I-Fresh klanten. Samen hebben wij eerst een goed fundament gebouwd waarop zij de volgende stappen konden zetten om de beoogde groei in organisatie en omzet te realiseren.

 

Zie hieronder wat wij doen voor onze klanten in handel en ompakken, volle grond en coöperaties. Voor klantervaringen en cases volgt u deze link.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved