Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Producten verwerken vanaf de volle grond

Axians I-Fresh automatiseert alle fasen in het proces van aankoop, sorteren, verpakken tot aan het verzenden van de goederen en de financiële afhandeling.

 

Bedrijven die aardappelen, uien, wortelen, spruiten of andere producten van de volle grond verpakken hebben te maken met bulk aanvoer, verschillende maten van het product en verpakte uitvoer. Partijen worden vastgelegd met de juiste kenmerken en bij het tarreren worden de juiste gewichten geregistreerd. Het proces van sorteren en verpakken wordt aangestuurd met productieorders, waarbij artikelen en verpakkingsmateriaal zijn toegekend. Bedrijven die tijdens het verpakken bepalen welk lot wordt gebruikt voor een bepaalde productieorder, kunnen het verbruikte product door een scan- of shopfloor oplossing realtime vastleggen.

 

Het maakt niet uit of producten zijn bestemd voor nationale of internationale klanten, I-Fresh zorgt voor de juiste labels op de verpakkingen en genereert de transportdocumenten met alle benodigde gegevens. De software ondersteunt lot-tracering tijdens alle processen. Hierdoor zijn producten altijd te herleiden van vanaf het land tot in het schap. Een juiste eindafrekening maakt uiteindelijk het resultaat op de order inzichtelijk.

 

Maak nu een afspraak om alle mogelijkheden van I-Fresh voor uw AGF verpakkingsbedrijf op een rijtje te zetten.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved