Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Logistiek goed georganiseerd

Met de I-Fresh ondersteunt Axians het dagelijkse werken in het logistieke hart van veel AGF bedrijven. Goederen worden in het magazijn ontvangen, eventueel omgepakt naar andere eenheden en gaan op transport naar de klant. Het waarborgen van traceerbaarheid is daarbij van essentieel belang.

 

Sterke logistieke functionaliteiten ondersteunen bij het ontvangen, opslaan en verzenden van partijen. Het gebruik van scanners in het magazijn zorgt voor het juiste inzicht op kantoor. Dit vermindert de papierstroom en alle activiteiten worden direct vastgelegd in de software onder de juiste partij.

 

AGF bedrijven met meerdere magazijnen of verschillende locaties profiteren van de sterke warehouse management functionaliteiten in I-Fresh. Magazijnindelingen met opslaglocaties kunnen worden aangemaakt in I-Fresh, alle verplaatsingen in een magazijn kunnen worden vastgelegd en het is mogelijk om de magazijnmedewerkers te sturen in de routing door het magazijn.

 

Door een sterke mate van digitalisering tussen kantoor en magazijn helpt Axians AGF bedrijven met het steeds efficiënter afhandelen van orders. Zowel het gebruik van scanners als het werken met schermen zorgen voor het sneller en met minder fouten verwerken van de juiste informatie. I-Fresh helpt bij de dagelijkse verwerking van orders in de dynamiek van de AGF handel.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens