Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Apps voor makkelijk informatie delen en samenwerken

I-Fresh Business Apps als verlengstuk van je ERP laten je makkelijk informatie delen en beter samenwerken binnen je AGF-bedrijf en in de AGF-keten.

 

De tijd dat alle processen in ERP worden afgevangen is niet meer. Vanuit de platform gedachte werken applicaties voor de AGF met elkaar samen en hebben verschillende applicaties ieder eigen functionaliteit. Enkele voorbeelden van I-Fresh Apps:

 

Shop Floor app

Zo maken I-Fresh klanten die verpakken gebruik van Shop Floor voor AGF, een mobiele app waarbij productieorders digitaal worden ontvangen en afgemeld aan de verpakkingslijnen. De papierstroom tussen kantoor en de hal wordt aanzienlijk verminderd en er is altijd actueel inzicht in de status van productieorders.

 

Telersportaal app

Het vooraf digitaal aanmelden van producten die geleverd gaan worden kan middels een telersportaal app op de smartphone of een webbrowser. Telers hebben een eigen applicatie waar zij bijvoorbeeld aanvoer kunnen vastleggen, areaalgegevens kunnen invoeren of emballage kunnen bestellen. Digitaal uitwisselen van informatie gekoppeld aan I-Fresh zorgt voor snellere communicatie en nieuwe inzichten.

 

Keurmeester App

Bij inslag van producten kan de keurmeester de ontvangen aantallen en de resultaten van de kwaliteitscontroles invoeren in een mobiele keur app. Deze gegevens worden direct vastgelegd onder de juiste partij in I-Fresh. Voordeel is een kleinere foutkans en direct inzicht in ingeslagen producten.

 

Meer weten over zakelijke applicaties voor de AGF branche? Neem contact op of bekijk andere onderdelen van het I-Fresh platform hieronder.

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens