Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Begeleiding op weg naar een modern AGF bedrijf

Axians I-Fresh begeleidt AGF-bedrijven op weg naar meer snelheid, efficiency en resultaat met professioneel advies op het gebied van organisatie en processen voordat we deze gaan automatiseren.

 

Een AGF bedrijf toekomstbestendig maken vereist diverse inzichten en een plan. Het vraagt om een visie die vertaald gaat worden naar de dagelijkse operatie. Dit gaat om inzicht in organisatie en het verbeteren van processen voor deze te automatiseren.

 

Automatisering is geen doel, maar een middel waarvan de investering maximaal resultaat moet opleveren. Verkopers moeten direct de juiste informatie beschikbaar hebben, registratie moet eenvoudiger zodat er minder fouten worden gemaakt en FTE’s zinvoller kunnen worden ingezet.

 

Wij helpen AGF bedrijven in verschillende fasen om uiteindelijk sneller en efficiënter te werken met advies op het gebied van:

  • Visie en strategie
  • Organisatie en werkzaamheden
  • Processen en middelen
  • Automatisering op kantoor en de werkvloer

Het I-Fresh team en haar partners begeleiden in alle fasen van bedrijfsontwikkeling om de organisatie slagvaardig te maken. Onze beproefde werkwijze heeft kaders en handvatten, maar is nooit opgelegd. Iedere situatie vraagt om een eigen aanpak die de klant samen met ons team bepaalt. Een goede samenwerking leidt nu eenmaal tot betere prestaties.

 

Maak kennis met ons professionele team of bekijk de andere onderdelen van het I-Fresh Platform hieronder.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens