Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Met I-Fresh is iedere partij traceerbaar

Axians I-Fresh ondersteunt het AGF verkoop- en productieproces, waarborgt de traceerbaarheid en zorgt uiteindelijk voor de juiste eindafrekening.

 

AGF bedrijven zijn gewend aan de dynamiek die het opereren tussen telers en retailers of andere eindklanten met zich meebrengt. De snelheid in handelen, de borging van traceerbaarheid door alle processen heen of het op de juiste manier maken van de eindafrekening over partijen vragen om de ondersteuning door systemen zoals I-Fresh. .

 

Met I-Fresh beschikt u over actuele informatie om vraag en aanbod dagelijks af te stemmen. Bij verkoop is het belangrijk om te weten welke partijen wanneer beschikbaar zijn om de juiste afspraken te kunnen maken met de kopende klant. Door alle kosten op de juiste manier op de partij te boeken kan uiteindelijk snel de eindafrekening worden gemaakt.

 

AGF bedrijven die door ompakken waarde toevoegen aan groenten en fruit hebben de uitdaging het logistieke proces goed op orde te hebben en traceerbaarheid te waarborgen. Met name bedrijven die zacht fruit ompakken hebben te maken met korte perioden tussen ontvangen en verzenden van producten. Voor deze bedrijven is logistieke planning van essentieel belang. I-Fresh ondersteunt het productieproces, waarborgt traceerbaarheid en zorgt voor de juiste eindafrekening.

 

Maak nu een afspraak om alle mogelijkheden van I-Fresh voor uw AGF handels- of verpakkingsbedrijf op een rijtje te zetten.

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved