Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Samenwerken voor en door leden

Axians I-Fresh maakt AGF-coöperaties sneller en efficiënter in o.a. administratie, financiële afhandeling leden, afstemmen vraag/aanbod en productieoptimalisatie.

 

Door de bundeling van krachten is de AGF-coöperatie een sterke partij die meespeelt in de afzetmarkt. Als AGF-telersvereniging worden de belangen van de leden gediend. In de samenwerking is transparantie naar de leden van essentieel belang, waarbij een eerlijke eindafrekening een grote uitdaging is.

 

Iedere telersvereniging maakt de periodieke eindafrekening op een eigen wijze. Met I-Fresh hebben coöperaties software die hen  ondersteunt in het hele administratieve proces. Op basis van werkelijk gedane aanvoer en afzet worden berekeningen gemaakt die zorgen voor een correcte financiële afhandeling naar de leden. Dat kan per partij, maar ook het werken met pooladministraties wordt door I-Fresh ondersteund.

 

Transparantie en samenwerking zien we ook bij het gebruik van telersprotalen, waarop leden partijen administreren, prognoses kenbaar maken en vooraf aanmelden welke partijen wanneer worden geleverd. Door een sterke partijadministratie in I-Fresh zijn tracering met bijbehorende coderingen en documenten geborgd. Dit vereenvoudigt administratieve handelingen en voorkomt fouten.

 

Stel je voor dat je binnen een bepaalde afwijking weet hoeveel bananen een bepaalde supermarkt over 9 weken gaat bestellen. Steeds vaker wordt data gebruikt om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. De waarde van data binnen een coöperatie is gigantisch en in veel situaties nog onvoldoende onderkend. I-Fresh helpt AGF-bedrijven ook met vraag/aanbod analyses en het optimaliseren van productie output.

 

Maak nu een afspraak om alle mogelijkheden van I-Fresh voor uw coöperatie of telersvereniging op een rijtje te zetten. 

Copyright © 2020 Axians. All rights reserved