Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Vragen die ons regelmatig worden gesteld

Is I-Fresh ook geschikt voor mijn bedrijf?

De functionaliteiten in I-Fresh zijn gemaakt voor en door AGF bedrijven die handelen, om- of verpakken of als coöperatie de belangen van haar leden behartigen. De software is schaalbaar, kan worden ingericht voor ieder AGF bedrijf en kan meegroeien met het bedrijf. I-Fresh is geschikt vanaf 10 gebruikers.

 

Wat doet Axians tijdens de implementatie?

Medewerkers van Axians begeleiden bij het in gebruik nemen van I-Fresh. Wij leren onze klanten omgaan met de software, bepalen in overleg de inrichting die past bij de dagelijkse werkwijze en helpen met het overzetten van bestaande data.

 

Een implementatie is een gezamenlijk proces waarbij Axians samenwerkt met de gebruikers van haar klanten. Dit betekent dat er voldoende tijd beschikbaar dient te zijn bij medewerkers. Naast de dagelijkse werkzaamheden zullen zij ook tijd dienen te besteden aan de nieuwe software.

 

Ik heb specifieke wensen. Kan I-Fresh daarmee omgaan?

Wij geloven in het gebruik van standaard software en bekijken met onze klanten hoe de software de dagelijkse processen kan ondersteunen. In situaties waar de functionaliteiten niet toereikend zijn kan in overleg worden besloten om de software uit te breiden.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens