Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Met I-Fresh is iedere partij traceerbaar

Axians I-Fresh ondersteunt het AGF verkoop- en productieproces, waarborgt de traceerbaarheid en zorgt uiteindelijk voor de juiste eindafrekening.

 

AGF bedrijven die door ompakken waarde toevoegen aan groente en fruit, kennen naast een handelsproces ook een productieproces. Zij staan voor de uitdaging het logistieke proces goed op orde te hebben en de traceerbaarheid te waarborgen. Met name bedrijven die zacht fruit ompakken hebben te maken met korte perioden tussen ontvangen en verzenden van producten. Voor deze bedrijven is logistieke planning van essentieel belang.

 

Het ERP software platform I-Fresh waarborgt de traceerbaarheid en zorgt ervoor dat het logistieke proces goed op orde blijft. Door onder andere de functionaliteiten voor partijregistratie, emballage, magazijn & scannen, en eventueel tarreren, maakt I-Fresh het proces van ompakken en productie efficiënter en is de kans op (menselijke) fouten kleiner. Uiteindelijk wil ieder AGF bedrijf concurrerende prijzen kunnen bieden, waarbij beheersing van kosten in het proces van belang is.

 

Maak nu een afspraak om alle mogelijkheden van I-Fresh voor uw AGF handels- of verpakkingsbedrijf op een rijtje te zetten.

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens