Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Samenwerken voor en door leden

Axians I-Fresh maakt AGF-coöperaties sneller en efficiënter in o.a. administratie, financiële afhandeling leden, afstemmen vraag/aanbod en productieoptimalisatie.

 

Door de bundeling van krachten is de AGF-coöperatie een sterke partij die meespeelt in de afzetmarkt. Als AGF-telersvereniging worden de belangen van de leden gediend. In de samenwerking is transparantie naar de leden van essentieel belang, waarbij een eerlijke eindafrekening een grote uitdaging is.

 

Ook veilingen lopen tegen deze uitdagingen aan. Korte lijnen, snel schakelen, kleine marges, aanvoertijden en de kopers en leden met elkaar laten communiceren terwijl de kwaliteit en prijs goed worden gewaarborgd. Daar zit de kracht van een goede ERP software voor de AGF.

 

Met I-Fresh hebben coöperaties en veilingen software die hen ondersteunt in het hele administratieve proces. Door een sterke partijadministratie in de software zijn tracering met bijbehorende coderingen en documenten geborgd. Dat kan per partij, maar I-Fresh ondersteunt ook werken met pooladministraties. Dit vereenvoudigt administratieve handelingen en voorkomt (menselijke) fouten.

 

I-Fresh helpt AGF-bedrijven ook met vraag/aanbod analyses en het optimaliseren van productie output. De waarde van data is gigantisch en in veel situaties nog onvoldoende onderkend. Doordat I-Fresh alle data registreert, kun je in de toekomst gemakkelijk op de markt inspelen. Stel je voor dat je binnen een bepaalde afwijking weet hoeveel bananen een bepaalde supermarkt over 9 weken gaat bestellen!

 

Maak nu een afspraak om alle mogelijkheden van I-Fresh voor je coöperatie of telersvereniging op een rijtje te zetten. 

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens