Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

AGF software voor dynamische bedrijven

I-Fresh software is er voor het dynamische AGF bedrijf dat met business automatisering sneller en efficiënter wilt werken met meer financieel resultaat. Je weet wat de markt vraagt en bent op je eigen manier onderscheidend.

 

 

Technologie is niet meer weg te denken is in de AGF-branche. De operatie van je bedrijf is dan waarschijnlijk ook al goed georganiseerd en door software ondersteund. I-Fresh, het ERP software platform voor de AGF-branche, geeft onze klanten net dat stukje voorsprong op andere bedrijven: door sneller, kostenefficiënt en meer klantgericht te kunnen werken.

 

Met onze kennis van productieprocessen helpen wij bedrijven die verpakken of ompakken zo efficiënt mogelijk te werken. Wij ondersteunen met het organiseren van processen en helpen deze te automatiseren. Dagelijks gaan grote hoeveelheden aardappelen, groenten en fruit door de verpakkingslijnen bij onze klanten. Met behulp van I-Fresh vinden de juiste registraties plaats en blijven alle producten traceerbaar, van de teelt tot bij de consument.

 

De AGF branche kent verschillende afrekenmethoden. Bijvoorbeeld bij coöperaties zorgt I-Fresh voor een juiste verdeling van gelden naar de leden. Bij bedrijven die handelen of verpakken is de eindafrekening, ook Account Sale of uitmelding genoemd, van groot belang. I-Fresh maakt snel inzichtelijk wat het resultaat is op een partij of over de verkoop in een bepaalde periode.

 

Wij hebben lange relaties met onze I-Fresh klanten door onder andere onze transparante manier van samenwerken, en korte communicatielijnen. Samen met onze klant bouwen we eerst een goed fundament op, waarop zij de volgende stappen zetten om de beoogde groei in organisatie en omzet te realiseren.

 

Neem contact op om te bespreken hoe I-Fresh jouw bedrijf kan versterken: vul het contactformulier in of bel ons via +31 88 988 90 00. We denken graag met je mee. 

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens