Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

RedStar maakt met I-Fresh software een grote stap in haar partnersamenwerking

Ryan, Raymond & Carlo bij de locatie Poortcamp van RedStar.

RedStar is voortdurend op zoek naar wegen en manieren om de activiteiten voor haar en haar mensen transparanter, eenvoudiger en plezieriger te maken. In haar zoektocht hebben zij in Axians de perfecte partner gevonden die met hun ERP-systeem een belangrijke bijdrage gaat leveren in RedStar’s “Create pure joy”.

 

RedStar heeft een jaar de tijd genomen om de interne processen te beschrijven. Dit project wordt intern niet gezien als een IT-project, maar een integraal project om processen op elkaar aan te sluiten, om zo de samenwerking te verbeteren. Door deze intensieve voorbereiding weet RedStar precies wat ze zoeken in een nieuw ERP-systeem. Ryan Muradin: “Na het beschrijven van deze processen en functionaliteitswensen is er gekozen voor Axians”. Doorslaggevend is de expertise en partnership die Axians getoond heeft in deze fase. Raymond Langeveld (Axians): “Gedurende de periode van voorbereiding hebben we een goed beeld gekregen van wat Redstar wil gaan realiseren”.

 

Carlo Broeren: ‘’Naast het telen in smaaktomaten zijn wij sinds enkele jaren actief met partners in binnen- en buitenland. Door het complete pakket van I-Fresh kunnen we de informatievoorziening in de keten professionaliseren en processen efficiënter inrichten. Momenteel zijn we druk met de implementatie op basis van een gefaseerde aanpak per deelgebied”.Download: I-Fresh Brochure

Download: I-Fresh Brochure

Brochure

Download nu onze I-Fresh brochure en lees direct wat onze ERP-totaaloplossing voor de AGF-branche jouw bedrijf te bieden heeft.

Lees meer klantervaringen

Hoe I-Fresh snelheid, efficiency en resultaat verbetert van AGF-bedrijvenICT with a human touch

Het succes van een bedrijf wordt bepaald door de processen, niet door de kennis van individuen. Want wanneer er dan iemand met veel belangrijke kennis op vakantie is, valt een belangrijk deel van het bedrijf weg. En wat als dan precies die ene grote klant belt?

 

Tijdens de implementatie proberen wij bij Axians juist die specifieke, kleine dingen, die grote gevolgen hebben, te achterhalen en aan de software te koppelen. Zodat het straks niet uitmaakt of de werknemer met 30 jaar ervaring een order pickt, of de nieuwe medewerker.

 

Met onze ERP-totaaloplossing voor de AGF, I-Fresh, krijg je niet alleen een software-systeem dat geheel aansluit op je werkprocessen; ook ons ervaren team staat voor je klaar en denkt vanaf het begin tot het eind graag met je mee.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

 

Neem gerust contact op: vul het contactformulier in of bel naar +31 88 988 90 00

 

Raymond Langeveld
Client Manager

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens