Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Foto taart livegang Tolpoort

Vanaf juli 2021 zijn maar liefst 17 telers een eigen coöperatie gestart onder naam Tolpoort Vegetables. Met in totaal 2000 hectare in Nederland en Spanje richten ze zich op de verkoop van bloemkool, broccoli en witlof.  Daarmee zijn ze qua areaal marktleider op het gebied van bloemkool en witlof.

 

Axians heeft sinds deze eerste stappen contact met Tolpoort Vegetables. Het snel reageren op vraagstukken, de AGF-kennis en aanvullende hulp met infrastructuur van Axians Beverwijk hebben ertoe geleid dat de samenwerking kon starten. Omdat Tolpoort Vegetables zelfstandig moest kunnen werken in een zeer kort tijdsbestek werd er gekeken naar bestaande software functionaliteiten in I-Fresh voor inkoop, logistiek, productie en verkoop. Ook scanning en EDI met de grote retailers is meegenomen. Deze eerste samenwerking tussen Axians en Tolpoort Vegetables verliep open en constructief, wat ook nodig was voor een snelle implementatie.

 

Ondanks de korte periode heeft Axians samen met Tolpoort Vegetables een mooi resultaat neergezet. De implementatie van het I-Fresh systeem is gestart in augustus. Vervolgens is in november de verkoop gestart van het Spaanse bloemkool en broccoli seizoen. Per 1 januari 2022 is hier ook de witlof bijgekomen.

 

Namens Axians van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat, bedankt voor het vertrouwen en op naar een mooie toekomst!



Download de I-Fresh brochure

Download de I-Fresh brochure

Download

Benieuwd hoe onze software functionaliteiten naadloos met elkaar samenwerken ten behoeve van jouw AGF-bedrijf? Download gratis de I-Fresh brochure en ontdek het.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens