Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Keurmeester app voor AGF kwaliteitscontrole

Als leverancier of inkoper in de AGF wil je resultaten van een kwaliteitscontrole op de juiste manier vastleggen. De keurmeester app van I-Fresh maakt dit mogelijk. Keurmeesters voeren gegevens gemakkelijk in via de tablet. En omdat de app is gekoppeld aan het achterliggende ERP-systeem, is er altijd real-time inzicht per artikel, partij, klant of leverancier.

 

Keurmeester app voor de AGF

De keurmeester selecteert de ontvangen (of te verzenden) aantallen en legt de resultaten van de kwaliteitscontroles vast via de tablet. De gegevens worden direct gekoppeld aan de juiste partij in het ERP-systeem. De app verkleint daarmee het gat tussen de vloer en het kantoor: er is direct inzicht in de juiste gegevens.

 

De resultaten kunnen worden vastgelegd op verschillende niveaus: per partij, ontvangst, verzending of productieorder. Daarnaast kunnen vereiste specificaties worden ingesteld per artikel, klant of leverancier. Dit verkleint de foutkans aanzienlijk.

 

De keurmeester app in de praktijk

Veiling Zaltbommel vernieuwde onlangs het hele ICT-systeem met de I-Fresh ERP-software voor de AGF, de telersportaal app en de keurmeester app van Axians. Zij merkten al snel de voordelen: in het verleden werkten zij met twee verschillende apps, nu is alles samengevoegd in één app. En deze is gekoppeld is aan de standaard kwaliteitscontrole module van I-Fresh, waardoor het werk een stuk efficiënter en transparanter is geworden.I-Fresh brochure bekijken

I-Fresh brochure bekijken

Download

Ontdek alle functionaliteiten van onze I-Fresh oplossing voor de AGF. Download hier gratis de brochure.

I-Fresh ondersteunt alle werkprocessen

I-Fresh is de ERP totaaloplossing voor de AGF. Naast functionaliteiten als de keurmeester app, het telersportaal, en de standaard administratieve functionaliteiten, biedt het alles om de werkprocessen van AGF-bedrijven te ondersteunen. Lees direct de brochure om te ontdekken wat I-Fresh voor jouw bedrijf betekent. De voordelen van de keurmeester app voor kwaliteitscontrole op een rij:

 

  • Op verschillende niveaus specificaties inrichten
  • Werken met onder- en bovengrenzen, streefwaarden of aantal steekproeven
  • Registratie door de keurmeester via de app
  • Makkelijk informatie delen
  • Efficiëntere werkprocessen
  • Real-time inzicht in informatie
  • Verkleinde kans op fouten

 

Het uitbreiden van het ERP-systeem met verschillende, aanvullende apps zorgt voor een stabiel en overzichtelijke totaaloplossing, die aansluit op alle werkprocessen. Bij Axians hebben wij veel ervaring in de branche met het ondersteunen van AGF-bedrijven bij deze werkprocessen.

 

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op: vul het contactformulier in of bel direct naar +31 88 988 90 00.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens