Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Automatiseer nu met ATP voor de AGF

Available to Promise (ATP) zorgt voor een duidelijk inzicht in de beschikbaarheid en de behoefte van producten. Op basis van verschillende instellingen (triggers) wordt de beschikbaarheidsbehoefte in je ERP-systeem geactiveerd en gecontroleerd. Hierbij wordt rekening gehouden met geplande ontvangsten, verwachte voorraadstanden, verwachte ompak of productietijden, verkopen en diverse acties binnen de logistieke processen. Zo kan je tijdens het invoeren van een verkooporder adequater toezeggingen doen aan een klant. En dat zonder er zelf allerlei berekeningen op los te laten: de software berekent het voor je.

 

Automatisch inzicht in planningen en conflicten

ATP is een gebruiksvriendelijke module en werkt nauw samen met de verkoop- en magazijnprocessen binnen I-Fresh. Er wordt niet alleen gestuurd op basis van planningsprocessen; de benodigde berekeningen worden ook direct doorgevoerd. Eventuele conflicten ten aanzien van vraag en aanbod worden daardoor direct kenbaar gemaakt aan de gebruiker.

 

Zowel technisch als visueel sluit ATP naadloos aan op de I-Fresh software. Conflicten – of manco’s – worden bijvoorbeeld op een intuïtief overzicht aan je getoond. Vanuit hier kan je op basis van de overzichten gemakkelijk zelf de manco’s oplossen. Bijvoorbeeld door handmatig een nieuwe inkooporder toe te voegen en de de nieuwe aanvoer van voorraad te verdelen over de openstaande verkooporder(s) of door dit automatisch te laten doen.

 

Zo heb je met de ATP-module dus direct inzicht in vraag en aanbod. En kan je snel en gericht actie ondernemen wanneer tekorten zijn om een bepaalde vraag te kunnen dekken.I-Fresh brochure bekijken

I-Fresh brochure bekijken

Brochure

Ontdek alle functionaliteiten van onze I-Fresh oplossing voor de AGF. Download hier gratis de brochure.

De voordelen van ATP op een rij

ATP is een nieuwe module op onze I-Fresh software, dé ERP totaaloplossing voor de AGF-branche op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. We zetten de belangrijkste kenmerken van de ATP-module op een rij. Voor alle kenmerken van ons I-Fresh pakket download je hieronder gratis de brochure.

 

  • Instellingen volledig aan te passen naar eigen wensen
  • Timebuckets en tijd horizons instellen om conflictzone’s te bepalen
  • Manco’s visueel inzichtelijk en automatisch of handmatig op te lossen
  • Degradings of kwaliteitsverval mee berekenen
  • Sorterings of bijvangst mee berekenen
  • Vestiging specifieke instellingen
  • Uitsluitingen opslaglocaties
  • Verwachte in- en uitslagtijden definiëren
  • Specifieke artikelen uitsluiten van ATP

 

Een op-maat oplossing zonder maatwerk

De instellingen van onze standaardoplossingen zijn geheel naar eigen wens te zetten. Zo bepaal je door het instellen van de tijd horizons zelf wanneer je een melding krijgt van een conflict. En heb je o.a. de mogelijkheid om bepaalde locaties of producten voor ATP uit te sluiten.

 

Dit zijn natuurlijk maar enkele van de vele mogelijkheden van deze nieuwe, slimme module. Benieuwd naar alle functionaliteiten en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op!

 

Vul het contactformulier in of bel direct naar +31 88 988 90 00.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens