Bel direct: +31 88 988 90 85
Maak een afspraak

Orders efficiënt afhandelen met scan- en magazijnsoftware

Met onze scansoftware en magazijnsoftware voor de AGF, handel je orders efficiënt af. Het zorgt voor beter overzicht op inkomende en uitgaande producten, vermindering van de papierstroom en menselijke handelingen, en dus meer tijd en budget om te focussen op de groei van je werknemers en onderneming.

 

Altijd overzicht, op de vloer én op kantoor

De scan- en magazijnoplossing in onze I-Fresh software ondersteunt de logistieke processen in je bedrijf stevig. Door producten bij binnenkomst direct te scannen, werken kantoor en werkvloer efficiënter samen. In het magazijn of in de loods is inzicht op de te verwachte leveringen. Op kantoor op de beschikbare voorraad. En door de scanners te gebruiken met ompakken en order picken, blijft de informatie betrouwbaar en up-to-date.

 

Niet alleen het gebruik van scanners en scansoftware, ook het gebruik van schermen ondersteunt bij het juist verwerken van de informatie in AGF-bedrijven. Door schermen op zichtbare plekken in de loods of het magazijn te hangen, heeft iedereen overzicht op bijvoorbeeld te verwachte leveringen, uitgaande partijen of de locatie van bepaalde partijen. Onze software laat je tijdens het gehele proces, van binnenkomst tot ompakken en verzenden, de traceerbaarheid waarborgen. Eén van de belangrijkste onderdelen in de branche.Download: I-Fresh brochure

Download: I-Fresh brochure

Brochure

Benieuwd naar alle functionaliteiten en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Download de brochure en ontdek wat I-Fresh voor jouw bedrijf kan betekenen.

Ondersteuning voor bedrijven met meerdere magazijnen

Onze software gaat nog een stap verder. I-Fresh heeft namelijk een sterke warehouse management functionaliteit (WMS) waarmee je meerdere opslaglocaties en magazijnindelingen kunt aanmaken. Deze zijn vervolgens zichtbaar op smartphone, tablet en desktop. Verplaatsingen kun je direct digitaal vastleggen, en magazijnmedewerkers kun je sturen in de routing door het magazijn.

 

Onze scansoftware en magazijnsoftware voor de AGF-branche is slechts één voorbeeld van de vele functionaliteiten die I-Fresh bevat. I-Fresh, onze ERP totaaloplossing voor de AGF, werkt op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Wil je alle kenmerken van onze oplossing lezen? Download dan de brochure hierboven.

 

De voordelen van de I-Fresh scan- en magazijnsoftware

De scan- en magazijnsoftware heeft een sterke ondersteunende functie op gebied van traceerbaarheid en het afhandelen van inkomende en uitgaande orders. Door het proces te automatiseren, verklein je de kans op fouten en blijft er meer tijd over om te besteden aan de groei van je werknemers en onderneming.

 

De voordelen van de scan- en magazijnoplossing op een rij:

 • Geautomatiseerde processen bij ontvangst, ompakken en verzenden
 • Vermindering papierstroom
 • Sneller met orderpicken
 • Kortere inwerktijd voor nieuw personeel
 • Minder handwerk en dus menselijke fouten
 • Sneller in voorraadcontrole en -telling
 • Mindere administratieve last
 • Beter inzicht in de actuele voorraad
 • Kortere lijnen tussen werkvloer en kantoor
 • Sterke warehouse management, ook indien je meerder locaties hebt
 • Visueel inzicht in de opslagplaats in het magazijn
 • Verplaatsingen binnen het magazijn vastleggen

 

Dit is natuurlijk maar een van de vele slimme functionaliteiten die in I-Fresh beschikbaar is. Benieuwd naar alle functionaliteiten en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Download de brochure bovenstaand, of neem contact op!

 

Vul het contactformulier in of bel direct naar +31 88 988 90 00.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens