Bel direct: +31 88 988 90 00
Maak een afspraak

Handel en ompakken

I-Fresh business software laat AGF-bedrijven snel en adequaat handelen met de juiste informatie en orders snel invoeren. In de dynamiek van daghandel is snelheid essentieel. Wanneer een order gedurende de dag om welke reden dan ook wordt gewijzigd, helpt de software bij het doorvoeren van de wijziging in het hele logistieke proces. I-Fresh garandeert vervolgens de juiste eindafrekening, van één of meerdere partijen.

Meer info

Volle grond

I-Fresh business software zorgt voor een juiste registratie in het hele proces, vanaf de volle grond naar het verpakken van bulkgoederen voor de schappen van retailers. I-Fresh registreert partijen die bestaan uit producten met verschillende kenmerken. Zo hebben uien- en aardappelverpakkers te maken met tarreren om het juiste gewicht van ontvangen partijen te bepalen. I-Fresh traceert ze van volle grond tot in de schappen.

Meer info

Coöperaties

I-Fresh business software ondersteunt coöperaties en telersverenigingen met het periodiek afrekenen aan de leden. Bijvoorbeeld door vanuit een pooladministratie de eindafrekening van grote hoeveelheden geleverde producten te berekenen. Digitalisering helpt enorm, ook in de samenwerking tussen een AGF coöperatie en haar leden. Via apps en portalen kan informatie worden uitgewisseld welke direct in I-Fresh wordt verwerkt.

Meer info
ICT with a human touch
Download de brochure

I-Fresh - ERP business software voor AGF bedrijven

Copyright © 2021 Axians. All rights reserved | Privacy Statement | Juridische Gegevens