Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

Ontdek CaseNext

Onze business software helpt je bij het stroomlijnen van jou bedrijfsprocessen zodat jij je kan focussen op de innovaties van morgen. CaseNext is gebaseerd op het ERP platform van Exact. Daar bovenop hebben we in samenwerking met klanten verschillende add-ons ontwikkeld zodat onze oplossing aansluit bij jouw wensen en bedrijfsvoering. Zo optimaliseer je met CaseNext jouw primaire processen en voorkom je onnodige administratieve handelingen doordat je repeterende taken automatiseert. Met als doel; makkelijker werken voor alle afdelingen binnen jouw organisatie én afdelingsoverstijgend inzicht.

Meer gemak en inzicht

De IT markt staat op zijn kop in de meest positieve zin. Innovaties volgen elkaar snel op en gaan gepaard met nieuwe uitdagingen, die ook kunnen leiden tot groeikansen! Als IT bedrijf wil je jouw ambities waarmaken en vooruit denken aan de volgende stap. Als IT bedrijf kennen we de markt als geen ander. Daarom zorgen wij er met slimme software voor dat je tijd over houdt voor innovaties. Simpelweg door er voor te zorgen dat

 

CaseNext is dé business software voor ICT bedrijven waarmee je optimaal presteert en voorop blijft lopen in de markt. Gebaseerd op het ERP platform van Exact. Met CaseNext zit alles wat je nodig hebt binnen één geïntegreerd systeem, volledig gehost vanuit de cloud en met een serviceniveau dat aansluit op jouw wensen. Je kiest zelf welke onderdelen van CaseNext je in gebruik neemt, afhankelijk van de volwassenheid van je organisatie en je toekomstplannen. Zo is het mogelijk alleen te kiezen voor een bepaalde module of voor de gehele oplossing. Wat je keuze ook is; met CaseNext worden jouw processen efficiënter ingericht en krijg je meer grip op je organisatie. Waaronder:

 

  • Sales dankzij volledig inzicht in de salesfunnel en door het Quote to Cash proces.
  • Delivery door meer grip op je projecten en capaciteit.
  • Services door zicht op contractafspraken en ondersteuning van je ITIL processen.
  • Finance door flexibiliteit en vereenvoudiging van je contract- en financiële administratie, inclusief verbruik en bijbehorende dashboards.
  • HR dankzij vergaande automatisering van je in-, door- en uitstroomproces.

360 graden inzicht met ERP

Bij Axians hebben wij als doel om bedrijven te ontzorgen met onze software oplossingen. Wij zorgen er met onze tooling en expertise voor dat jij goed je werkt kunt doen. Het unieke van onze aanpak? Wij implementeren software waardoor je écht efficiënt kan samenwerken. Dus geen aparte systemen voor sales, HR en services: alles vindt plaats in één systeem. Wij geloven in de kracht van integratie. Zo heb jij altijd inzicht in wat je collega’s bezighoudt waardoor je snel en effectief met ze kunt schakelen. 360 graden inzicht: dat creëren wij binnen jouw organisatie. We gebruiken hiervoor het ERP systeem van Exact – Exact Synergy & Globe – als basis.

 

Als ERP leverancier regelen we niet alleen de software, maar denken we ook mee over de koers van de toekomst. Welk vraagstukken er ook bij je spelen voor je (bestaande) Exact omgeving: bij Axians helpen wij je met het realiseren van jouw ambities. Meer over wie wij zijn lees je op de de Over Ons pagina.

Ontdek CaseNext

Klaar om te starten?

Een nieuw softwaresysteem kies je niet zomaar. Met meer dan 28 jaar ervaring adviseren wij je over de wijze waarop je een dergelijk traject aanvliegt, hoe je de impact ervan beheersbaar houdt en hoe je succesvol kan implementeren.Copyright © 2022 Axians. All rights reserved