Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen met Exact & Axians

In deze case vertellen Martin van der Graaf, Service Level Manager en intern applicatiebeheerder bij Ask Roger!, en Patrick Scherbeijn, Business Development Manager & Co-Founder, meer over de toegevoegde waarde van de software, het partnership met Axians en hun route naar succes. Lees de volledige case door op de button hieronder te klikken en bekijk de video om meer te zien over hun ervaringen met Exact & Axians en waar de business van Ask Roger! om draait.
 

Ask Roger! creëert ultieme klantervaringen voor klanten van klanten. Gestart in 2007 als telefonie, VoIP- en netwerkspecialist, helpen zij klanten bij het verbeteren van hun hele customer journey. Ze leveren vernieuwende communicatieoplossingen voor alle uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen. Dit doen zij door de inzet van zelfontwikkelde Customer Intelligence & Analytics oplossingen. Alles om hun klanten, en de klant van de klant, gelukkig te maken: nu en in de toekomst. Om dit te realiseren hebben ze veel processen binnen hun organisatie geautomatiseerd. De software van Exact en Axians geeft hen hier de tools voor.

 

Download de referentiecase

Net als Ask Roger! succesvol zijn in je business?

Een goed systeem staat aan de basis van een succesvolle organisatie. Laat jouw software je ontzorgen met dé oplossing voor ICT bedrijven: CaseNext ICT! CaseNext is dé business software voor ICT bedrijven waarmee je optimaal presteert en voorop blijft lopen in de markt. Gebaseerd op het ERP platform van Exact, hebben we in samenwerking met klanten verschillende add-ons ontwikkeld om het systeem perfect aan te laten sluiten op de processen binnen deze branche. Door deze processen te optimaliseren wordt er een efficiëntieslag gemaakt in de organisatie, wat zich vertaalt in een sterke performance en gedenkwaardige klantervaringen. CaseNext ondersteunt alle facetten van je core business.

 

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Laten we eens vrijblijvend met elkaar sparren!

 

Neem contact op

Ask Roger!
Copyright © 2022 Axians. All rights reserved