Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

Samen maken we jouw succes mogelijk

Bij Axians implementeren we software waarbij de optimalisatieslag voor de eindgebruikers en business voorop staat. Het menselijke aspect is van groot belang. Onze slogan is niet voor niets ‘the best of ICT with a human touch’! Wat wij doen zou niet mogelijk zijn zonder onze vakmensen. 

 

We werken met alle afdelingen nauw samen om het succes van onze klanten te garanderen. Door middel van frequente meetings tussen sales, delivery, services en development, halen we input vanuit iedere expertise. Iedereen is namelijk op een andere manier verbonden met de klant. We creëren de oplossingen niet vanuit onze eigen overtuigingen, maar betrekken onze klanten actief bij het vaststellen van onze roadmap. Welke zaken zijn direct nodig, welke behoeften spelen er voor de lange termijn en waar beweegt hun markt zich naartoe? We vragen door om de echte uitdagingen te ontdekken, zodat we met de beste oplossingen kunnen komen.

 

Ook na de oplevering van een project staat ons services team voor je klaar voor ondersteuning. We blijven altijd aangehaakt en denken met je mee over de volgende stappen binnen de organisatie. Deze betrokkenheid is wat ons onderscheidt van anderen.

 

Wil je ons team persoonlijk leren kennen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved