Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

Samen zijn we succesvol

 
CaseNext is opgebouwd uit enkele geïntegreerde oplossingen om zo een systeem te creëren dat naadloos aansluit bij de behoeften van ICT bedrijven. Wij werken hiervoor samen met verschillende partners. Wie dit zijn?  

 

Exact Software

Al sinds de beginjaren zijn wij partner van Exact Software. Al onze oplossingen zijn gebouwd op het ERP platform Synergy van deze Delftse partij. De software van Exact helpt MKB bedrijven bij het automatiseren van bedrijfsprocessen zoals HRM, CRM, projecten en finance. Ook zorgen zij met tools zoals social collaboration voor een betere samenwerking tussen de verschillende afdelingen. Met onze slimme add-ons en procesoplossingen hebben wij de software van Exact verrijkt zodat deze ook branche specifiek inzetbaar is.

 

ScanSys

Gedurende de jaren is veel in de bedrijfsvoering gedigitaliseerd. Toch zien we bij veel organisaties nog een grote hoeveelheid papierstromen, wat het milieu én de efficiëntie niet ten goede komt. ScanSys heeft als missie om ondernemers en medewerkers op administratief gebied te ontzorgen. Dit doen zij door verwerkingsprocessen van documenten zo efficiënt en geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan inkoopfactoren, verkoopfacturen en fiattering. Door de koppeling met Exact Synergy zorgen wij er samen met ScanSys voor dat de gehele organisatie digitaal geoptimaliseerd wordt: dus ook de  papierstromen.

 

Zynyo

Wanneer je het hebt over onnodig papierverbruik, is de natte handtekening een goed voorbeeld. Denk aan een indiensttredingsproces: hoeveel handtekeningen moeten beide partij hierbij zetten? Inefficiënt, niet milieuvriendelijk en daardoor ook nog eens duur! Met onze tool SynergySign onderteken je digitaal documenten, rechtstreeks vanuit Exact Synergy. Om deze tool te gebruiken heb je een abonnement nodig bij een ondertekendienst. Wij werken hiervoor samen met Zynyo, die zorg draagt voor het rechtsgeldige ondertekenproces dat zich hierbij afspeelt.

 

Parentix

Software verhuist steeds vaker richting de cloud. Wij spelen hier dan ook graag op in. Parentix is gespecialiseerd in het aanbieden van zakelijke software in de cloud en hebben veel Exact Synergy ervaring. Wij werken dan ook intensief met hen samen om dergelijke trajecten te realiseren en hebben voor onze klanten een eigen Axians cloud ontwikkeld.

 

Andere koppelingen nodig?

Er zijn tal van andere software leveranciers op de markt die allen unieke tools ontwikkelen. Exact Synergy biedt vaak de ruimte om een koppeling te realiseren. Misschien bestaat deze al, maar zelfs wanneer dit niet het geval is zijn er mogelijkheden. Misschien maak je al gebruik van een specifieke marketing automation of ticketing systeem: wij snappen dit volkomen! Of je er nu al gebruik van maakt of veel potentie ziet in een nieuwe oplossing: ons development team kijkt graag samen met je naar de mogelijkheden om dit te integreren met het ERP systeem. Zo zorg je dat je alle informatie gecentraliseerd houdt en werkt de hele organisatie vanuit één geïntegreerd systeem.

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved