Bel direct: 088 010 74 90
Maak een afspraak

Lees hier over het laatste nieuws, trends en ontwikkelingen

Wij kennen de ICT branche als geen ander: We zitten er namelijk zelf middenin! Met onze professionals komen we continu in aanraking met nieuwe kansen, uitdagingen en oplossingen. Wij delen graag onze kennis . zodat we allemaal beter kunnen worden in hetgeen we doen. Hier lees je onder andere over de laatste trends, onze praktijkervaringen en nieuws omtrent onze organisatie en events.Hoe creëer je afdelingsoverstijgend inzicht binnen jouw IT organisatie?

Hoe creëer je afdelingsoverstijgend inzicht binnen jouw IT organisatie?

Whitepaper

Wist je dat de jaarlijkse schade van niet-facturabele uren in Nederland 5,6 miljard euro bedraagt? Zonde natuurlijk! Helaas lopen zaken niet altijd zoals gepland. Dit kan zowel interne als externe oorzaken hebben. Gelukkig is dit te voorkomen, namelijk door inzicht te creëren binnen jouw organisatie. Wij geven je in dit whitepaper tips over hoe jij inzicht kunt creëren voor de vier disciplines binnen IT organisaties: sales, delivery, services en finance.

Download het whitepaper
De kracht van klantwaarde creëren

De kracht van klantwaarde creëren

Drie tips

De standaard van klanten en gebruikers verandert en de publieke opinie wordt krachtiger. Als leverancier moet je minimaal voldoen aan een bepaalde verwachting. Maar deze overtreffen levert je nog veel meer op. In dit blog vertelt Rob van de Biezenbos hoe bij Axians de klant centraal staat een geeft hij je drie tips om aan de slag te gaan.

Lees het blog
De toekomst van ERP

De toekomst van ERP

Inspiratie

Een ERP systeem kan een organisatie veel brengen. Zo vormt het een uitstekende basis voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Het kan namelijk flexibel worden ingericht om zo tot de perfecte applicatie te komen voor je organisatie. Processen, rapportages: het is allemaal mogelijk binnen hetzelfde systeem. Hoe ziet de toekomst eruit voor het ERP systeem?

Lees verder
De beste klantbeleving begint bij jezelf

De beste klantbeleving begint bij jezelf

E-book

Met de opkomst van onder andere AI, big data en IoT is er ruimte in overvloed om jezelf als IT-organisatie te ontwikkelen. Toch staat één ding bij uitstek voorop: de tevredenheid van jouw klanten. De overstap naar een concurrent is namelijk zo gemaakt. Het is daarom van cruciaal belang dat jij ze optimaal blijft bedienen en aan hun verwachtingen blijft voldoen. Hier spelen jouw interne processen een belangrijke rol in.

Laat je inspireren
Vijf irritaties van iedere IT organisatie

Vijf irritaties van iedere IT organisatie

Inspiratie

Voorkom niet alleen irritaties bij je klanten, maar ook onder je eigen personeel. Vanuit onze ruime ervaring met bedrijven in de IT branche, zien wij 5 irritaties die bij veel IT organisatie spelen.

Lees het blog
Nieuw systeem? Vergeet je oude data niet!

Nieuw systeem? Vergeet je oude data niet!

Blog

We verzamelen ontzettend veel data. En al deze data werd ‘vroeger’ keurig fysiek opgeslagen in dossiers en dossierkasten. Het nam erg veel ruimte in, maar als er een goed systeem werd gehanteerd was alles snel terug te vinden.Vandaag de dag is dat wel anders. Naast de papieren dossiers zijn er allerlei digitale opslagruimtes bijgekomen waar informatie is terug te vinden. E-mail, OneDrive, ERP applicaties: noem het maar op. En dan komt het moment dat één van deze applicaties aan vervanging toe is. Wat doe je dan?

Lees het blog
Drie tips om omzetlekkage te voorkomen door slechte contractafspraken

Drie tips om omzetlekkage te voorkomen door slechte contractafspraken

Inspiratie

In plaats van incidentele kosten voor changes, valt beheer inmiddels onder een maandelijks contract met een bijbehorende SLA. Hierdoor is het business model van IT organisaties veranderd voor zowel de interne organisatie als voor de klant. Dit brengt veel kansen met zich mee, maar ook bedreigingen. Hoe zorg je dat jouw organisatie meebeweegt met deze huidige standaard?

Ontdek de tips
Dashboards: de weg naar meer inzicht

Dashboards: de weg naar meer inzicht

Blog

Bij de aanschaf van een nieuwe applicatie is het belangrijk om te weten of alle data die erin gestopt wordt er ook uitgehaald kan worden. Afhankelijk van het publiek dat aan tafel zit, zijn de toehoorders tijdens een productdemonstratie vaak meer geïnteresseerd in het proces en de schermen (eindgebruikers) of meer in rapportage/dashboards (management).

Lees het blog
Een snelle ERP-implementatie; is het mogelijk?

Een snelle ERP-implementatie; is het mogelijk?

Inspiratie

In de meeste gevallen is er een nieuw systeem nodig om je bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. De implementatie van een complex ERP-systeem kenmerkt zich echter door een traditioneel langdurig project dat dikwijls een jaar, of meer, van je aandacht vereist. Dat moet toch anders kunnen?

Lees het blog
Copyright © 2020 Axians. All rights reserved