Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

KENNIS

Wij kennen de ICT branche als geen ander: We zitten er namelijk zelf middenin! Met onze professionals komen we continu in aanraking met nieuwe kansen, uitdagingen en oplossingen. Wij delen graag onze kennis, zodat we allemaal beter kunnen worden in hetgeen we doen. Hier lees je onder andere over de laatste trends, onze praktijkervaringen en nieuws omtrent onze organisatie en events.

Lees hier over het laatste nieuws, trends en ontwikkelingenSlimmer Microsoft-diensten factureren met de Cloud Invoice Solution

Slimmer Microsoft-diensten factureren met de Cloud Invoice Solution

Blog

ICT-bedrijven die Microsoft-diensten afnemen voor klanten herkennen het wel: de facturatie is een arbeidsintensief proces. Iedere maand wordt het verbruik handmatig afgehandeld richting de eindklant. Geen ideale situatie. Dit moést slimmer kunnen. En dat bleek: door het automatisch factureren van de diensten.

Creëer meer inzicht en grip op je organisatie

Creëer meer inzicht en grip op je organisatie

Whitepaper

Grip op je bedrijfsvoering en in controle zijn. Het is van groot belang voor het succes van jouw organisatie. Maar hoe creëer je dit? Door inzicht te krijgen in alle disciplines van jouw organisatie! In dit whitepaper ontvang je tips over hoe jij inzicht creëert voor de vier disciplines binnen jouw IT organisatie: sales, delivery, services en finance.

De ingrediënten voor samenwerken en inzicht

De ingrediënten voor samenwerken en inzicht

Opiniestuk

Han Verhofstadt, Management Consultant bij Axians, komt vaak over de vloer bij klanten. Hierdoor heeft hij een goed beeld van waar organisaties tegenaan lopen. In dit opiniestuk deelt Han zijn visie op samenwerken, verantwoordelijkheid nemen en informatie delen. Ook ontvang je enkele bruikbare tips.

Hoe begin je met data gedreven ondernemen?

Hoe begin je met data gedreven ondernemen?

Blogartikel

Data is overal: jaarcijfers, bezettingspercentages, responstijden en meer. Op basis van data is het mogelijk om tijdig bij te sturen op lopende zaken en voorspellingen te maken voor de toekomst. Zo signaleer je proactief bedreigingen en kansen voordat ze gaan spelen. Dit geeft jouw organisatie de handvatten om doelgericht acties te ondernemen. Wat kun je met data en waar haal je de juiste data vandaan? Het antwoord op deze vragen lees je in dit artikel.

De kracht van klantwaarde creëren

De kracht van klantwaarde creëren

Drie tips

De standaard van klanten en gebruikers verandert en de publieke opinie wordt krachtiger. Als leverancier moet je minimaal voldoen aan een bepaalde verwachting. Maar deze overtreffen levert je nog veel meer op. In dit blog vertelt Rob van de Biezenbos hoe bij Axians de klant centraal staat een geeft hij je drie tips om aan de slag te gaan.

De toekomst van ERP

De toekomst van ERP

Inspiratie

Een ERP systeem kan een organisatie veel brengen. Zo vormt het een uitstekende basis voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Het kan namelijk flexibel worden ingericht om zo tot de perfecte applicatie te komen voor je organisatie. Processen, rapportages: het is allemaal mogelijk binnen hetzelfde systeem. Hoe ziet de toekomst eruit voor het ERP systeem?

De beste klantbeleving begint bij jezelf

De beste klantbeleving begint bij jezelf

E-book

Met de opkomst van onder andere AI, big data en IoT is er ruimte in overvloed om jezelf als IT-organisatie te ontwikkelen. Toch staat één ding bij uitstek voorop: de tevredenheid van jouw klanten. De overstap naar een concurrent is namelijk zo gemaakt. Het is daarom van cruciaal belang dat jij ze optimaal blijft bedienen en aan hun verwachtingen blijft voldoen. Hier spelen jouw interne processen een belangrijke rol in.

Vijf irritaties van iedere IT organisatie

Vijf irritaties van iedere IT organisatie

Inspiratie

Voorkom niet alleen irritaties bij je klanten, maar ook onder je eigen personeel. Vanuit onze ruime ervaring met bedrijven in de IT branche, zien wij 5 irritaties die bij veel IT organisatie spelen.

Nieuw systeem? Vergeet je oude data niet!

Nieuw systeem? Vergeet je oude data niet!

Blog

We verzamelen ontzettend veel data. En al deze data werd ‘vroeger’ keurig fysiek opgeslagen in dossiers en dossierkasten. Het nam erg veel ruimte in, maar als er een goed systeem werd gehanteerd was alles snel terug te vinden.Vandaag de dag is dat wel anders. Naast de papieren dossiers zijn er allerlei digitale opslagruimtes bijgekomen waar informatie is terug te vinden. E-mail, OneDrive, ERP applicaties: noem het maar op. En dan komt het moment dat één van deze applicaties aan vervanging toe is. Wat doe je dan?

Drie tips om omzetlekkage te voorkomen door slechte contractafspraken

Drie tips om omzetlekkage te voorkomen door slechte contractafspraken

Inspiratie

In plaats van incidentele kosten voor changes, valt beheer inmiddels onder een maandelijks contract met een bijbehorende SLA. Hierdoor is het business model van IT organisaties veranderd voor zowel de interne organisatie als voor de klant. Dit brengt veel kansen met zich mee, maar ook bedreigingen. Hoe zorg je dat jouw organisatie meebeweegt met deze huidige standaard?

Dashboards: de weg naar meer inzicht

Dashboards: de weg naar meer inzicht

Blog

Bij de aanschaf van een nieuwe applicatie is het belangrijk om te weten of alle data die erin gestopt wordt er ook uitgehaald kan worden. Afhankelijk van het publiek dat aan tafel zit, zijn de toehoorders tijdens een productdemonstratie vaak meer geïnteresseerd in het proces en de schermen (eindgebruikers) of meer in rapportage/dashboards (management).

Een snelle ERP-implementatie; is het mogelijk?

Een snelle ERP-implementatie; is het mogelijk?

Inspiratie

In de meeste gevallen is er een nieuw systeem nodig om je bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. De implementatie van een complex ERP-systeem kenmerkt zich echter door een traditioneel langdurig project dat dikwijls een jaar, of meer, van je aandacht vereist. Dat moet toch anders kunnen?

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved