Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

HRM

Als HR professional ben je de vraagbaak voor de organisatie. Medewerkers hebben vragen, willen zich ontwikkelen en vanuit de directie is er behoefte aan inzicht om te zorgen dat de organisatie optimaal functioneert. In de praktijk ben je als HR professional echter veel tijd kwijt aan administratieve zaken. Zonde van je tijd natuurlijk! Met CaseNext zeg jij gedag tegen overmatige administratieve lasten en kun jij je richten op het strategische aspect van je werk en het ontwikkelen van je medewerkers.

Verantwoordelijkheden op de plek waar ze horen

Door de hoge administratieve lasten van de HR professional blijft er weinig tijd over voor essentiële zaken, zoals het zorgen voor een gezonde aanwas van nieuwe medewerkers en de lange termijn strategie. Weg met die stapel documenten die je nog af moet handelen en die volle mailbox. De dagen van administratieve rompslomp zijn passé. Als HR professional ben jij een strategisch partner voor de organisatie. Om een goed advies te geven, moet je data paraat hebben om dit te onderbouwen. Hoe maak je de slag van operationeel naar strategisch?

Om als HR professional meer tijd te hebben voor de zaken die er écht toe doen is het noodzaakelijk om de administratieve last terug te dringen. Met CaseNext worden HRM processen geoptimaliseerd en leg je de verantwoordelijkheden neer waar deze horen. Dankzij een Self-Service portaal kunnen medewerkers zelf informatie opzoeken en beheren ze verlofaanvragen, declaraties en meer. Via workflows komen deze aanvragen automatisch bij de juiste persoon terecht, zonder dat daar een hele rits aan mails aan te pas komt. Aanvragen worden ingevuld en kunnen zo volledig digitaal afgehandeld worden. Hierdoor krijg je als HR professioneel een meer controlerende functie!

Voordelen van CaseNext voor HRM:

  • Verlof & Verzuim;
  • Dossiermanagement;
  • HRM dashboards;
  • Geautomatiseerde in-, door- en uitstroomprocessen;
  • Volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen!

E-book

Om de directie van écht goed advies te voorzien en strategisch HRM te bedrijven, heb je data nodig. Dit alles vraagt om een verdere professionalisering van de processen en werkwijzen van jouw HRM afdeling. Maar wat is daar precies voor nodig? Voor de HR professional van nu is goede HRM software onmisbaar. In dit e-book lees je waarom!

Meer plezier in het HR vak met een geïntegreerd systeem!

Als HR professional wil je jezelf kunnen richten op de ontwikkeling van medewerkers en het strategische plan uitstippelen voor de komende jaren. Met HRM binnen CaseNext werkt iedereen mee in het HR proces en worden de verantwoordelijkheden verdeeld. Medewerkers hebben daarnaast ook zelf inzicht in hun dossier en kunnen gemakkelijk informatie ophalen. Doordat CaseNext meer omvat dan alleen HRM, worden bijvoorbeeld verlofaanvragen automatisch gekoppeld aan lopende projecten. Is er bij vakantie van een medewerker genoeg capaciteit aanwezig om dat project te laten slagen? Declaraties en anderzijds irreguliere betalingen worden ook automatisch doorgespeeld naar de Finance afdeling via een eenvoudige workflow. Dus niet alleen de administratieve lasten voor de HR afdeling worden verminderd, ook de informatiestroom en samenwerking binnen de organisatie wordt zo verbeterd! Ontdek de mogelijkheden van CaseNext voor andere afdelingen binnen jouw organisatie:

HRM

Meer weten over CaseNext?

Hogeweg 41 | HRM

Ragnar Gerritsen

Ik ben binnen Axians actief als Business Development Manager. Heb je vragen over CaseNext en onze organisatie of wil je vrijblijvend een afspraak plannen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder.


Contactgegevens

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved