Bel direct: 088 597 55 00
Maak een afspraak

FAQ

Een nieuw systeem kies je niet iedere dag. We begrijpen goed dat je vragen hebt. Op deze pagina vind je een aantal vragen die je misschien hebt met bijbehorende antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag verder.

De meestgestelde vragen over CaseNext en Axians lees je hier!

Is CaseNext geschikt voor mijn bedrijf?

CaseNext is ontworpen op het bewezen platform van Exact Synergy en met name interessant voor organisaties vanaf 40 medewerkers. Vanaf deze organisatiegrootte zien we dat er vaak een behoefte ontstaat aan het standaardiseren van werkprocessen en het eenmalig vastleggen van gegevens.

 

Waarom Exact Synergy?

Exact Synergy is een bewezen ERP oplossing van Exact, een Nederlands software bedrijf dat al sinds 1984 software maakt voor ondernemers. Met Exact Synergy kunnen organisaties processen stroomlijnen en gebruikers online samenwerken binnen één systeem. Ruim 18.000 bedrijven werken met deze software, welke vaak in combinatie met Exact Globe wordt ingericht. Met Exact Globe kun je onder andere de financiële administratie voeren. Deze tool ondersteunt verschillende wet- en regelgeving en is volledig te integreren met Exact Synergy.

 

Wat is het voordeel van één geïntegreerd systeem?

Met CaseNext werken verschillende afdelingen binnen je organisatie van sales tot delivery en van services tot finance in één applicatie. Hierdoor krijgen alle betrokkenen een totaalbeeld van de klant en informatie hoeft niet meer dubbel vastgelegd te worden. Daarnaast kunnen afdelingen ook eenvoudiger met elkaar samenwerken wat ten goede komt aan de kwaliteit.

 

Hoe lang duurt een implementatietraject?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit hangt namelijk af van een groot aantal factoren. Welke processen worden er geautomatiseerd? In hoeverre zijn er al bestaande systemen? Wat is de rol van de gebruikers? CaseNext bezit al veel standaard templates en (ITIL) processen die ontwikkeld zijn in samenwerking met bestaande klanten. In de praktijk zijn dit waardevolle implementatieversnellers.

 

Daarnaast delen we de implementatie op in verschillende fases. Zo houden we de implementatie behapbaar en is de impact op de dagelijkse bedrijfsvoering van de klant beperkt.

 

Wat is de rol van Axians tijdens de implementatie?

Axians begeleidt de projectgroep vanuit jouw organisatie en draagt zorg voor de technische en functionele implementatie. Tegelijkertijd trainen we ook de key-users uit de organisatie in het gebruik en onderhoud van de applicatie. Onze projectleider bewaakt de voortgang van het project en heeft regelmatig overleg met de betrokkenen uit jouw organisatie. Meer over onze werkwijze lees je hier.

 

Waarom Axians als partner?

Wij zijn al ruim 28 jaar een toonaangevende Exact partner. Hierdoor hebben wij jarenlange ervaring opgedaan in het begeleiden van onze klanten en zijn we in staat een unieke en uitgebreide service ondersteuning te bieden op Exact software. Onze kennis van de markt en van Exact software heeft geleid tot het realiseren van belangrijke aanvullingen op de standaard software, de zogenaamde bouwstenen en procesoplossingen. Hiermee krijg je op de standaard Exact Synergy en Globe software nog meer functionaliteiten. Tevens geeft dit een voordeel op de beheersbaarheid van je applicatielandschap. Met een geheel eigen support en development team staan wij continu klaar om je te helpen.

 

Daarnaast bieden wij een uniek servicemodel aan in de vorm van AppCare. Hierbij stemmen wij onze dienstverlening volledig af op de wensen van de klant en bewegen wij mee met de fase waarin je als klant je begeeft. Of je nu die extra stap wilt zetten of juist de applicatie in de huidige staat in stand wilt houden: met AppCare dragen wij samen met jou zorg voor een optimaal functionerende applicatie.

 

Meer informatie?

Enthousiast geworden over CaseNext en Axians? Wij komen graag met je in contact om je verder op weg te helpen.

 

Neem contact met ons op

Hogeweg 41 | FAQ

Ragnar Gerritsen

Ik ben binnen Axians actief als Business Development Manager. Heb je vragen over CaseNext en onze organisatie of wil je vrijblijvend een afspraak plannen? Neem dan contact met mij op! Ik help je graag verder.


Contactgegevens

Copyright © 2022 Axians. All rights reserved